Politikk e nokka herk. Eller ikke.

Æ sosa rundt på den store, vide web’en, og der, øverst på en side sto det «ung, stolt og SV-velger.» Sannere ord har vel aldri vært sagt om mæ, da alle tre e sann. Nokka som jo legg grunnlaget for påstanden «sannere ord har aldri vært sagt». hadde æ foreksempel vært gammel, stolt og sv-velger – det politiske partiet får unnskylde mæ, men politikken e ikke så viktig at den må ha store bokstava – så hadde æ kanskje syntes det va litt fornærmanes. Som om det bare e ungdom som e dum nok til å være sosialista på noen som helst måte.

(det på tross av at æ tror ungdommen nu til dags tror sosialisme e en avansert måte å være sosial på. og nei, æ har ikke stor tro på de generasjonan som kommer etter mæ. se på mæ. det kan da ikke gå så særlig mye bedre:p vi e i nedoverbakke.)

Hadde æ foreksempel vært ung, i skapet, og sv-velger, så hadde æ kanskje også hatt litt problema med det, fordi vil det eventuelt bety at det kun e dem som ikke e redd for å stå på hustak og rope som e verdige sv-stemmera? (ergo vil det nok være dem som ikke e redd for å oppføre sæ som idiota, nokka som jo e et dårlig tegn for valgkampsdriving)

Det verste ville vel være om æ va ung og stolt, men ikke sv-velger. Enn om æ faktisk gikk så langt som å stemme på frp – og måtte gudan tilgi mæ om æ noensinne gjør det – ka hadde æ da vært? Måtte æ besitte den egne evnen til egoisme frp’era virke som om dem har? Den sorten som egentlig ikke e så mye egoistisk som optimistisk, i at dem e overbevist om at demmes måte å løse ting på e rett.

Eller krf. – og igjen, måtte gudan tilgi mæ om æ stemme krf – Min misliken av krf og frp går faktisk så langt som at æ nekte å sette en slenger på dem en gang, på tross av at æ e veldig stolt over å ha venna som e så politisk engasjert. Men det å skulle gi bare en brøkdel av min stemme til to partia som e det motsatte av alt æ like å tro at æ tror på, e ikke nokka æ har lyst å gi mæsjøl samvittighetskvala for. Æ sende en slenger til Ap, og det e alt. Æ skal kumulere opp alle jenten på sv-lista, og det skal være 15. septembers gode gjerning.

Så æ e veldig glad for at æ faktisk e ung, stolt og sv-velger, for ellers hadde nok den finfine bannern demmes ført til mye aggresjon og altfor mye tankegang i mitt stakkars lille hode.

Jepp.
(æ håpe du kan lukte ironien på lang avstand….)

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s