Sove…

Det e for tidlig å legge sæ, men kroppen min vil så gjerne. Hjernen min klage ikke på tanken på søvn den heller, men det e et eller anna veldig smått – men eksepsjonelt plagsomt – som kreve å være våken. Nokka sitt inni hodet mitt og rope «vil være våken lenge! Har fri i morra til klokka fire! Våken Leeeenge, høre du!?»

Og, teit som æ e, æ høre etter. Eller, det vil si, æ har jo semi-vettige plana for ka æ skal gjøre mens æ ikke sover og tenke på gooooe senga mi, men allikavel. Ka slags barbarisk kropp e det som mene at æ ikke skal få lov å sove når æ e trøtt bare fordi æ liksom e b-menneske. Greit nok at æ like å være lenge våken, men æ like å ikke svime av i tide og utide.

Ikke det at det skjer ofte. En gang så langt, og det va egentlig litt morsomt, men det va kanskje bare mæ det… Folk flest syns visst ikke det e så morsomt når andre svime av sånn når det passe dem. Æ forstår vel det, men må man så må man og da måtte kroppen min tydeligvis det.

Uansett, det har ingenting med saken å gjøre, nokka som kanskje bare e enda et bevis på at æ treng søvn.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s