«Således kan man si at diktets jeg går fra kjærlighet til skuffelse»

Æ holdt nettopp på å bruke ordet således i oppgaven æ skal levere inn på fredag. Men når æ tenkte mæ etter og kom fram til at æ kun har sett det i bøker fra 1950 og tidligere eller nokka deromkring, så ombestemte æ mæ… Heh:>

I går sa en av medstudentan mine at «æ bynne å bli litt tvilsom til dæ…» Æ skjønne ikke ka han mene. Reint bortsett fra at om han enda ikke har skjønt at æ hate menn, så e han treg som få… (men æ gjør jo ikke det da, sånn egentlig. «det e ikke min feil at æ bestandig ende opp med dikt kor det e svake menn». så det så.)

I helt andre nyheter, så lo æ hånlig da det visste sæ at to av jenten som va med i Ungkaren hadde endt opp med å ha sex med hverandre i stedet for ungkaran. Æ syns det va som fortjent æ:>

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s