Unnskyld mæ mens æ blir go’venna med veggen min.

Argh! Hver gang æ høre noen bruke ordet «kidsa» om moderne norsk ungdom får æ lyst til å slå hodet hardt i veggen. Det høres så utrolig teit ut! Greit nok å bruke det engelske ordet når du ikke huske det norske (det skjer oftere enn man skulle tro…), men å bruke et engelsk ord når du like gjerne kan bruke det norske, som i tillegg høres vettigere ut, så e det bare teit. Særlig når du e over 30 og forholdsvis velutdanna…

Øystein (en av medstudentan mine) mente æ va krass, fordi æ retta på skrivinga hannes… E ikke min feil at han skriv stygt! Eller at det eneste æ egentlig e flink til e å formulere setninga. Vi har alle våre talenta, problemet med mine e bare at dem e ubrukelig:D

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s