«You said we were the real thing…»

En gang blei æ født. For lenge lenge siden, til og med. Så fortsatte det, med lange oppsummeringa av år, pluss noen scena av viktige situasjona. Etterhvert kom æ til et klimaks [man kan kanskje argumentere for at det har vært mange opp gjennom åran, alt ettersom kordan man definere klimaks], så nu vente æ på spenningsfallet. Inntil videre ihvertfall.

Haha, vi har hatt undervisning om innskutte fortellinge i dag, lærern min mente man ikke kan skrive et dagbokinnlegg som ikke e innskutt i det hele tatt. Og han har nok rett, med mindre man begynne som æ gjor, også fortsett til «og nu sitt æ på datalaben på universitetet». Men da kan æ heller ikke si at «snart skal æ til byen» for det kan æ da ikke være sikker på. (Æ mene, æ vet at æ skal til byen, men det kan jo hende æ blir distrahert herfra til døra. Har skjedd merkeligere ting:D)

I tillegg til det e æ overbevisst om at lærern min har lest/les det her. Pyttsann. Heia lærern!

ekstra I dag sa lærern min således! Æ blei helt satt ut, også satt æ der og tenkte «<3!<3!<3!". Også kom æ fram til at det e litt ille når man har begynt å tenke i smileys og sånt… Æ antar at det neste steget blir at æ sir lol eller rofl hver gang noen kommer med nokka morsomt… for en framtid. Men uansett, således! <3 Hiii! ferdig nu

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s