Det e slitsomt å være dum og student.

Æ kan plutselig ikke for/får reglan lenger, og hver gang æ ser ordet får, så tenke æ bare på saua, også blir æ forvirra… Utrolig kor dum æ blir av å gå på universitetet. Dessuten slit æ med et/ett, for første gang i hele livet mitt. Nokka sir mæ at æ burde lese mer norsk.

I tillegg så har æ mista all evne til å formulere mæ på norsk, så æ har veldig lyst å skrive oppgaven min på engelsk. Men tror ikke lærern hadde satt pris på det. særlig siden han ikke virke som om han e særlig flink i engelsk sjøl.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s