skrivefeil!

I dag så æ på hyllebetegnelsan på matbutikken og tenkte «ærlig talt, det hete da vitterlig hermeneutikk.» Nokka har spist hjernen min. Ikke hadde dem bokstavkjeks heller. Men bortsett fra det så e alt vel.

Ellers har æ tatt mæ i å bli imponert over huset som «ble solgt for 2.2 kr» og dama som «brukte 32. mill på 3 år» og «matkamp i Skandia» (eller Scania, eller nokka sånt. Matkamp va det i hvertfall. Og tanken på gamle menn i dress som kaste bløtkake på hverandre e ganske fin)) og den allestedsnærværende «Royal League-positivismen». Det e ikke bestandig æ e like glad i avisan æ les. (eksemplan e fra Nordlys, Dagbladet, [en avis som enten va VG, Dagbladet, Nordlys eller Tromsø] og Tromsø.)

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s