Siri e forvirra

Koffor hete det «lykke til»?
Kanskje det kommer av ’til lykke»? Vel, uansett, i går klarte æ å sende Andreas kulturredaktør en melding kor det sto «æ treng ikke lykke, æ har talent» (dog også med en :D smiley og en parantes med «og et ego på størrelse med Texas»). Det æ jo, nær sagt selvfølgelig, mente å si va «æ treng ikke flaks», fordi hodet mitt så lykke til, tenkte «good luck» og sa «æ treng ikke flaks». Bare uten å bruke ordet flaks.

Nokka som vel også betyr at Andreas kulturredaktør tror æ e hakket mer språkglad enn æ tidligere har gitt uttrykk for. Så lenge æ e god i norsk kan alt anna i livet mitt gå så galt som det bare vil. Det va ikke det æ mente, ikke egentlig. Pyttsann.

(og i dag har æ lært ka autodafé betyr. slå det opp)

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s