Æ e flink. Heldigvis!

Her, les kåseriet mitt.
Æ vurderte å oversette det til engelsk, men innså at en del av poengan e veldig regional, så det hadde vært litt bortkasta. I versjonen som kom på trykk i Utropia (som æ har fått opptil flere komplimenta for, jippi! Øystein lo til og med, høyt!, opptil flere ganga når han leste det!), ramla den avanserte C’en i ČSV ut, så det sto bare SV, men det funka jo heldigvis det óg. «Æ visste at man kunne si at alt e de forbanna sosialistan sin feil:D»

Det her e mitt første kåseri noensinne, tror æ. I hvert fall siden en gang på ungdomsskolen. Og det e ikke helt forferdelig dårlig! Nokka som e veldig veldig fint, all den tid æ på redaksjonsmøtet på onsdag for to uke siden sa «Æ kan skrive et same-kåseri, det kan umulig bli verre enn det som ellers har vært på trykk.» Det tok mæ sånn cirka to sekunda å innse at det e ganske mange flere folk på redaksjonsmøtet enn det e på desken, kor æ vanligvis pleie å klage over de dårlige kåserian. Heh. Æ tror kanskje æ rødma en smule, men æ har i det minste ordan mine i behold, det e litt fint:> Æ bør kanskje satse på å sove med øyan åpen på hytteturen, i tilfelle noen planlegg en søt hevn.

Og for første gang i mitt liv har æ drømt at æ klinte med noen, dvs, akkurat det har æ drømt før, men nu hadde æ dårlig samvittighet mens vi gjorde det. Merkelige greier.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s