Pode! Og nevrosa!

Bra, bedre, Barthes, om dokker vil lese.

Æ fikk en ny iPod i posten i dag, den e svart og nydelig, har 60 GB lagringskapasitet og æ har kanskje brukt en del tid på å stryke den. I tillegg til at æ referere til den som poden min. Kjøpte til og med babyklær. Vel… En greie å putte den i, sånn at den ikke blir ripate, men dog, nesten som babyklær:>

Ellers e ting bra, men æ e melodramatisk – sukk og stønn etc. I tillegg til at æ har psykosomatiske lidelsa fordi æ skal ha et muntlig framlegg i engelsken i morra og æ har enda tilgode å begynne på det.
(neste semester skal æ gjøre alt arbeidet mitt minst en uke før det må være ferdig. Minst!)

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s