Æ fant æ fant!


Gjett ka æ fant her en dag? Helt plutselig, på UB, mens æ småkikka i noen bøker?

Æ fant mæsjøl. Sitert i den nyeste boka til Geir Gulliksen. Det e tatt herifra, det tredje avsnittet (det som faktisk handle om mannen:D). Min første tanke etter å ha lest det (sånn bortsett fra å prøve å ikke le høyt og begynne å hyperventilere av absurditeten i det hele)? «Å gud, æ skriv usammenhenganes!» Så sant som det e sagt.

Religionseksamen sug. hesteballa. engelskoppgaven e så fin at æ vil sove med den. Men æ vil ikke kutte mæsjøl i søvne. Men den e fin. Og for lang! Av alle ting. Tror det e første gang i min universitetskarriere at en oppgave blir for lang. Men det va muligens fordi æ ikek klarte å slutte å prate om litteraturteori. Æ elske litteraturteori, æ gjør det. Og egentlig så hate æ ikke metafysiske romana så mye som æ trodde, særlig ikke når æ faktisk les artikkeln og skjønne ka det e snakk om… Det va muligens ikke den rette rekkefølgen å ta ting i. Også har æ prata med både Emilie og Askild i dag. Og æ visste Askild boka med sitatet mitt i, men det va fordi det va relevant! Han prata om bloggen sin, så æ tenkte æ sku vise han ka bloggen min førte til. Ellers skal æ kanskje treffe Tor Håvard i kveld, og Andreas i morra og på lørdag drar vi til Tana, så da går æ glipp av forelesninga på tirsdag. I dag kom æ forresten ut av skapet under forelesninga. Det va til og med relevant! Tenk å ta et fag kor du kan si «Æ e samisk og lesbisk og æ syns fortsatt den her boka sug» og det e relevant! (Æ brukte et penere ord enn sug. Æ love.) Men det va en skikkelig dårlig bok. Det må sies.

Ellers så insisterte broren min på å fortelle mæ om alle bandan han like og koffor han begynte å like dem og ka han hørte på først og så videre i det uendelige. «Og en gang, for lenge sida, så hørte æ på Backstreet Boys. Og Michael Jackson. Men det gjør æ ikke nu lenger, nu like æ Feeder og Muse og Radiohead og Björk og Queens of the Stone Age og Blink 182 og Foo Fighters, men av alle bandan æ like, så like æ Foo Fighters minst. Dem e så inkonsekvent.» Også lærte æ han betydninga av denotasjon og konnotasjon og så spiste æ middag. Jepp.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s