hihi, ordspill!

Hyggelige menn e som manna fra himmelen.

(æ føle at æ her treng en sånn ba-dum-ching trommelyd, for virkelig å få fram det idiotiske i det. I tillegg kan det egentlig, dialektmessig sett, stå «hyggelige manna e som manna», men det blir litt forvirranes)

(når æ va liten fortalte æ min elskede mor at alle menn måtte ha langt hår. også måtte dem røyke. Fordi en barnehagetante hadde en kjæreste som hadde langt hår og røkte. Æ kom fram til at de fleste folkan æ kjenne faktisk har langt hår, så det e ganske rett. Den her gangen fortalte æ min elskede mor at det e fordi alle i Utropia e bohema.)

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s