homofili og andre fine ting.

For første gang har æ kjøpt Troms folkeblad.

Politikere vil forby homofili
Av Linda Pedersen

Formann Rune Johannessen (24) og styremedlem Alexander Leiknes (20) i Lenvik FpU vil forby homofili.

– Hadde de holdt seg inne på sine egne soverom kunne jeg til nød ha gått med på det, men det er blitt så vanlig og så offentlig at det sender feil signaler ut til ungdommen. Det er ikke sånn det skal være, og jeg synes synd i de homofile. Jeg hadde helst sett at det ble forbudt, sier Johannessen til Folkebladet.

Åpenheten

I et leserinnlegg går han i lag med Leiknes knallhardt ut mot åpenheten som i dag finnes rundt homofili.

De unge FpU-politikerne karakteriserer homofili som en sjukdom som bør behandles for å stoppe «smittebærerne», som de kaller det. De mener homofili kan få diagnosen «homsesjuka». De ser det som et offentlig ansvar å få stoppet denne » sjukdommen».

– De homofile er folk med store problemer med sin egen seksuelle legning. De har en slags frustrasjon i kroppen som kan behandles. En hormonforstyrrelse, sier leder i Lenvik FpU, Rune Johannessen.

Tar avstand

Formann i FpU sentralt, Trond Birkedal, tar sterk avstand fra uttalelsene fra Rune Johannessen og Alexander Leiknes.

– Først og fremst synes jeg disse to personene viser et forkastelig menneskesyn, som FpU vil ta sterk avstand fra. Vi beklager dersom noen føler seg støtt av det de har sagt, og kommer til å forfølge saka internt.

Han frykter at uttalelser fra to så sentrale personer i et av FpU sine lokallag kommer til å bli assosiert med FpU.

Nei til legalisering av homofile og homofil adopsjon!

Vi anser det også som en nasjonal tragedie hvis homofilt partnerskap skal likestilles med et heterofilt, og dette må under en hver omstendighet ikke skje i den norske statskirke.
VI SER det som et stort problem at homofili i dagens samfunn blir mer og mer vanlig, og når det i tillegg er tatt opp til diskusjon om vi skal akseptere at homofile skal kunne få adoptere, reagerer vi med avsky!

HVA VIL SKJE med et barn som plutselig har to mødre eller to fedre? Jo, barnet vil antagelig ha store sjanser for å få psykiske problemer, og ikke minst bli utsatt for mobbing! I dagens samfunn er mobbing blitt en sak som har engasjert mange, og alle er enig om at mobbing er noe som må bort. Men hvis et barn møter på skolen sammen med pappa Tore og mamma Arne, så ser jo de andre barna at noe ikke er helt rett! Og det er som oftest de som er annerledes som risikerer å bli mobbet! Bidrar ikke da homofili til økning av mobbing? Definitivt!

SITAT fra partiprogrammet Fremskrittspartiet vil: » Fremskrittspartiet er av den oppfattning at et barn har den beste oppveksten ved å ha foreldre av ulikt kjønn, og ønsker derfor ikke at homofile får adoptere!» (Sitat slutt) Hvis et barn blir adoptert av et homofilt par, så blir det fra det blir født lært at homofili er normalt. Det vil da senere være mye enklere for det barnet å hoppe til køys med en av samme kjønn! Er det dette vi vil?

ISTEDENFOR å lære våre barn tidlig at homofili er normalt og legge grunnlaget for «provosert homofili» i fremtiden, bør vi fortelle dem at det var en grunn til at Gud skapte Adam og Eva og ikke Adam og Adam!

HOMOFILI vil vi anse som en sykdom, å homofile burde heller hatt tilbud om psykologisk behandling istedenfor adopsjon, dette for å stoppe » smittebærerne». En slik type sykdom kan få diagnosen » Homsesyka»! Dette ser undertegnede som et offentlig ansvar å få stoppet. Vi anser det også som en nasjonal tragedie hvis homofilt partnerskap skal likestilles med et heterofilt, og dette må under en hver omstendighet ikke skje i den norske statskirke. Dette fordi statskirken er bygd opp på bibelen, hvor det uten tvil kommer helt klart fram hva kirkens mener om partnerskap mellom to av samme kjønn!

EN ANNEN TING som homofili bidrar til er spredningen av AIDS. AIDS er mest utbredt blant homser pga. måten hyrdestunden foregår på! Alle vet at AIDS dreper. Er ikke da homofile med på å bidra til død? Så til de som støtter «homsesyka»: Hva vil skje om vi alle våkner en dag og alle er homser? Jo, innen en generasjon vil den menneskelige rase være utryddet, grunnet manglende evne til å reprodusere oss selv! Høres homofili så veldig normalt ut da?

Av Rune Johannessen og Alexander Leiknes, formann/styremedlem Lenvik FpU

Siv Jensen: – Utilgivelig
Frp-leder Siv Jensen er forferdet over at FpU-representanter ønsker å forby homofili.

Det er formann i FpU i Lenvik i Troms som i Troms Folkeblad kommer med en krass karakteristikk av homofile.

– Hadde de holdt seg inne på sine egne soverom kunne jeg til nød ha gått med på det, men det er blitt så vanlig og så offentlig at det sender feil signaler ut til ungdommen. Jeg hadde helst sett at det ble forbudt, sier formann Rune Johannessen (24) i FpU i Lenvik i Troms til Troms Folkeblad. Han får støtte av Aleksander Leiknes i styret i partigruppa. Sammen har de redegjort for sitt syn i et leserinnlegg i avisa.

Sykdom
De omtaler også homofili som en «sykdom som må behandles» og at «smittebærere» må stanses.

Formann i FpU sentralt, Trond Birkedal, tar sterk avstand fra uttalelsene. Det samme gjør leder i moderpartiet Siv Jensen

– Sånne ting er helt utilgivelig og jeg synes FpUs ledelse har håndtert dette på en helt glimrende måte, sier Siv Jensen til TV 2 Nettavisen.

Risikerer eksklusjon
Trond Birkedal sier til TV 2 Nettavisen at de to som står bak utspillet nå risikerer å bli kastet ut av partiet.

– Sentralstyret har iverksatt en eksklusjonssak, som endelig skal behandles i styret 9. juni. De risikerer å bli kastet ut, men vi skal høre ders versjon først, sier han.

Sjokkert
Birkedal er sjokkert over det menneskesynet de to partifellene har vist.

– De to utviser et forkastelig menneskesyn som er så langt fra Frps og FpUs politikk som det går an. Vi tar selvfølgelig sterk avstand fra dette. Det er viktig for meg også å, på vegne av FpU, beklage overfor de som kan ha blitt støtt av dette, sier Birkedal.

AUF reagerte
Kritikken lot ikke vente på seg etter utspillet til FpU-erne. AUF reagerte sterkt. Nestleder Martin Henriksen og stortingsrepresentant Anette Trettebergstuen, som er Stortingets eneste åpent lesbiske representant, ba i en pressemelding FpU og FrP unnskylde ovenfor Norges homofile.

– Disse uttalelsene er grove og avskyelige. Det er ikke de homofile som «bidrar til død», som FpU sier. Det gjør slike uttalelser, gjennom å gjøre situasjonen for unge homofile vanskeligere, sa de to.

Det beste med hele greia e egentlig at leserinnlegget e så banalt, så uendelig idiotisk, dårlig argumentert og enda dårligere skrevet, at det ikke e mulig å bli fornærma. Æ mene, om det her e argumentasjonen homofile har å stri med, så burde det ikke være et stort problem å overbevise folk om at vi ikke e syk.

6 thoughts on “homofili og andre fine ting.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s