to ord og nitusen tegn

Teknisk sett blir det nærmere ellevetusen tegn til sammen, all den tid æ også skal skrive en bokanmeldelse på 2000 tegn. Ka æ snakke om?
Det har sæ nemlig sånn at æ har bestemt mæ for å starte et nytt og bedre liv, og det nye og bedre livet skal inkludere en større grad av å hoppe uti ting med hodet først. (enten får æ hjernerystelse, eller så drukne æ, siden æ nu ikke kan svømme…) Så æ manna mæ opp (mota mæ opp, kvinna mæ opp, tok mæsjøl i nakken, masochisme har mange navn) og meldte mæ frivillig til å intervjue Stian M. Landgaard, på tross av at æ aldri har intervjua noen før. Ikke bare meldte æ mæ frivillig, æ hoppa aktivt uti helt av mæsjøl. Nervan e til og med borte, siden æ hilste på mannen og han jo virke sympatisk og hyggelig, i tillegg til at hans første spørsmål når æ sa «Hei, Siri Gaski fra Utropia her blablabla» va «e det du som har bloggen?» (Det e forøvrig litt rart å oppdage at et menneske du forvente ikke vet kæm du e, plutselig vise sæ å ikke bare vite det, men i tillegg også å ha lest bloggen din (og dermed kanskje også vite mer om dæ enn sunt kan være, siden æ ikke e i stand til å holde kjeft:D)) Min største utfordring i det hele e at æ skal prate med han på lørdag og alt må være ferdigskrevet til mandag. Tror æ skal begynne på bokanmeldelsen fort som råd e.

Andre dela av å hoppe uti det med hodet først e at æ har smilt til mine nye midlertidige landsmenn (les: urfolksmasterstudenta fra omtrent alle plassa bortsett fra Norge) medstudenta og til og med snakka med noen av dem (og enhver samtale som nesten begynne med «men om du e same, betyr det da at du ikke e nordmann? Og ka e du i såfall, all den tid du bor i Norge?» e virkelig å hoppe uti med hodet først, men det gikk bra og æ va retorisk god og alt sammen), og æ har kjøpt et filmpass til filmklubben. Det virke kanskje ikke som noe stort, men æ har da hatt plana om å melde mæ inn i tre eller fire semester (kanskje år, æ har mista tellinga), så det å faktisk gjøre det e ganske stort.

Også har æ fortalt Tor Håvard ting han helt sikkert ikke ville vite og som gjorde at han sa æ va en gris og har et skittent sinn. Og Thoralf kom fram til at han helt har glemt å slå vitsa på min bekostning fordi æ e trippelt undertrykt, så æ tror det blir et langt semester, særlig siden nivået på vitsan så langt va ganske dårlig. Og Øystein lot sæ, merkelig nok, ikke sjarmere av at æ fortalte han at min verden blir et vakrere sted hver gang æ ser han. Æ tror han har et hjerte av stein. [XD] Men æ traff på Geir og fikk en klem av Gerhard, og spurte Andreas om Styremedlem va det nye navnet hannes. Og æ drakk kaffe med Gøril klokka halv ni, så æ sto opp 06.27 fordi æ trengte en dusj (æ sovna ikke før halv to fordi æ plutselig måtte lakke neglan mine. Det e en feilkobling i hodet mitt et sted), og æ traff Therese i SV-kantina, så det va ikke sånn at æ bare traff på menn i løpet av dagen. (Men når æ tenke etter så e fire av fire fag æ tar undervist av menn, bortsett fra to forelesninge i ett av dem. Dårlig matte.)

Uansett, det va bare det. For nu skal æ så definitivt sove, tre kaffe til tross. (Det nye og bedre livet mitt innebær også at æ satse på å oppdatere på norsk minst en gang i uka, for det kan umulig skade å skrive norsk en gang i blant.)

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s