Nervenoia og hjertesmerte og gledegrue osv.

Æ har, på tilfeldige punkta gjennom store dela av gårsdagen og dagen i dag stoppa opp og tenkt ågudågudågudågudågudågudågudågud. Æ har på diverse tidspunkt vært totalt ute av stand til å slutte å synge «Ut mot havet», men har bytta ut ordan med «Ut av skapet» (men den går jo mer sånn «uuuuuuuuut aav skaaaaaapet!»). Æ har vurdert å sende en melding og si «Æ OMBESTEMTE MÆ!», men æ har ikke ombestemt mæ. Æ har bare nerva til tusen og en. Æ lå i senga mi i går natt og lo og lo og lo, helt til æ blei litt bekymra, men så lo æ bare enda litt til. ågudågudågudågudågudågudågudågud

Men samtidig så e det nokka merkelig passanes i det, i hvert fall om du kjente familien min som æ kjenne familien min, i å komme ut av skapet, sånn helt på ordentlig, endelig, i et kåseri i Utropia. Og dessuten kommer det til å se helt fantastisk bra ut i selvbiografien min. (æ vet ikke om det e et halmstrå eller om det e nokka æ faktisk mene.)

Det her e nesten som å ha muntlig eksamen, bare at æ ikke engang vet ka æ burde ha lest på på forhånd.

8 thoughts on “Nervenoia og hjertesmerte og gledegrue osv.

 1. æ syns nu at du e bra kul som gjør det her altså. æ hadde aldri våga. men så har jo du en sånn tre-fire år å gå på i forhold til meg og da, heh. (ka du syns om nordlænningen? autentisk?)

  • Du får A+ for pågangsmot, og C- for gjennomføringa:D
   Dessuten prøve æ å finne ut av kordan dialekt det egentlig e du prøvde dæ på, det høres ut som en bastardblanding av Bodø- og Tromsø-dialekt. Vakkert! (men som vi alle vet snakke æ en bastard-sosiolekt fra øvre samisk middelklasse, så æ får ikke lov å mobbe noen for måten dem snakke på, det e ihvertfall det lingvist(venn)en min sir.)

   • tenk harstadværing. min eneste nordnorske påvirkning før jeg kom hit var en harstadværing med snurrig blanding av nordlending og stavangersk. så det ekke min skyld! jeg hører jo dog ikke forskjell på noen dialekter nord for trondheim, utenom at jeg kan høre det hvis folk kommer fra, øh, mo i rana og deromkring.

    • En gang i tida (sånn ca på ungdomsskolen, så lenge lenge fær du blei født:p) kunne æ høre forskjell på Kvaløya-, Kroken- og [Tromsø]by-dialekt. Det gikk over etterhvert, uten at æ helt vet koffor, men æ tror ikke det e et stort savn. (nu kan æ ikke høre på ungdomsskoleeleva uten å ville banke dem opp, for dem snakke så stygt alle sammen)
     Men æ tror uansett æ foretrekke dæ med stavangerdialekt:>

 2. æ syns nu at du e bra kul som gjør det her altså. æ hadde aldri våga. men så har jo du en sånn tre-fire år å gå på i forhold til meg og da, heh. (ka du syns om nordlænningen? autentisk?)

  • Du får A+ for pågangsmot, og C- for gjennomføringa:D
   Dessuten prøve æ å finne ut av kordan dialekt det egentlig e du prøvde dæ på, det høres ut som en bastardblanding av Bodø- og Tromsø-dialekt. Vakkert! (men som vi alle vet snakke æ en bastard-sosiolekt fra øvre samisk middelklasse, så æ får ikke lov å mobbe noen for måten dem snakke på, det e ihvertfall det lingvist(venn)en min sir.)

   • tenk harstadværing. min eneste nordnorske påvirkning før jeg kom hit var en harstadværing med snurrig blanding av nordlending og stavangersk. så det ekke min skyld! jeg hører jo dog ikke forskjell på noen dialekter nord for trondheim, utenom at jeg kan høre det hvis folk kommer fra, øh, mo i rana og deromkring.

    • En gang i tida (sånn ca på ungdomsskolen, så lenge lenge fær du blei født:p) kunne æ høre forskjell på Kvaløya-, Kroken- og [Tromsø]by-dialekt. Det gikk over etterhvert, uten at æ helt vet koffor, men æ tror ikke det e et stort savn. (nu kan æ ikke høre på ungdomsskoleeleva uten å ville banke dem opp, for dem snakke så stygt alle sammen)
     Men æ tror uansett æ foretrekke dæ med stavangerdialekt:>

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s