Æ like setninga uten punktum.

en linje fra i kveld

Det e aldri snakk om mer enn du kan takle, det går aldri feil vei, når det e for mye e det bestandig så mye glede at du ikke helt vet ka du skal gjøre, det e så mye kjærlighet at du blir litt forelska i verden fordi det e uunngåelig, fordi man gjør det man må og noen ganga må man elske verden og tilfeldige fulle menn som gir dæ slengkyss gjennom kafévinduet akkurat i det du holdt på å miste dæ sjøl i tanka igjen; du treng et hundebånd for å holde dæ unna den dype enden av bassenget og plutselig dukke det opp tilfeldige fulle menn og dem e det metaforiske hundebåndet og det e jo hyggelig.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s