så det så

å
joa)men
ingen fors(nei
men Egenntli ja jeg
veit)men det det

koker(hør her du trenger ikke

jeg mener Eggentli)men(nei hør ikke
vær idi hæ joa)jeg mener(tja
vel æhæ joa åffer ikke ja sjølsagt jo vel
opplagt og så klabert jeg å helt sikk men

jeg veit joa det er)men hør her at

(riktig du sa det ja)men
hør her men(det er Egntli jo
æhæ du)jeg veit

(å joa jeg

veit det ja

klart)men det jeg meiner er at Ingen Forstår A EEEGENTLIG

e.e. cummings

ferdigkorrekturlest, uten nokka å gjøre, for bussen går ikke før om en halv time, jippi, for den gikk for fem minutta siden, for æ gidd ikke å gå ned til Breivika, ikke det at det hjelpe, bussen går fortsatt ikke før om en halvtime, også æ som tenkte æ kanskje kunne få i mæ litt kaffe, tydeligvis ikke, jaja, kaffe så seint e ikke sunt uansett, pyttsann. On når æ kommer hjem har æ kanskje hele andre sesong av House på datamaskinen, fine House, og hele tredje sesong av the L Word for æ gjenfant plutselig torrents, såklart, alt vel, du vet, 150 krone timen i den nye jobben som æ har fått på pur faen, eller fordi æ e flink og flinkere til å late som, men det hold, hjernen min e litt sånn armviftanes og æ e glad. lykkelig. og i morra SKAL æ lese Cleanth Brooks. det sir æ hver dag. også skal æ se House

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s