misforstått metafysikk (eller andre terma æ ikke skjønne)

Det flyt, alt flyt, æ skreiv i hjerneboka mi (noen lurte på om det va en dagbok, det e ikke det, så æ kom fram til at hjernebok fungere best, det e ikke en oppsummering av dagan mine, det e et forsøk på å tømme hjernen min, det e der det ligg): «noen ganga e ordan plutselig der, noen ganga dukke dem opp og alt e rett og til og med stemman i hodet mitt stemme sammen og sir bare det som måtte sies om akkurat det æ ville si nokka om. av og til går det (for mæ) og da flyt alt. Det va nok det Derrida mente.» og æ huske ikke lenger kordan essay av Derrida som snakke om det flytanes1, det va kanskje bare et eksempel fra forelesern sin side, men det e der det ligg – alt e flytanes, relativt og flytanes. æ lure på om æ kanskje ikke e tiltrekkanes med mindre æ finn mæsjøl uimotståelig, Tor Håvard og æ har samtala om å være uimotståelig, (noen e uimotståelig), alt passe sammen og det e en rekke ting som stille sæ opp og blir logisk eller som rett og slett bare forblir flytanes, men på en sånn måte at æ skjønne koffor.

æ vet at det ikke høres logisk ut for noen andre, konnotasjona e ikke denotasjona og æ tenke bare på mæsjøl (på så mange måta), men det e bare for mæsjøl: Einar Økland skreiv nokka og æ tenkte at det e der det ligg, han har navngitt det punktet akkurat som det skal være, men så blar æ i boka hannes og finn det ikke igjen. Og om ikke det e hermeneutisk så vet ikke æ. Det som gjorde at du forelska dæ i diktsamlinga e også det du først glemme, så i stedet finn æ mine egne ord igjen, dem som fikk mæ til å trekke fram Derrida i det hele tatt:

stille
stille
stille

det e en hemmelighet
det skal ikke fortelles til noen det skal knapt nok impliseres
ingen må få vite det knapt nok noen vet
ikke si et ord, ikke kast et blikk i gal retning
vær stille og la stillheta forklare ingenting for alt e hemmelig
og det skal ikke inkluderes noen i det her

det skal være mellom mæ
og noen som ikke vet at det e dem det alluderes til når æ ikke sir nokka

og i en parantes skreiv æ
(en gang i blant tenke du at noen står for tett til at dem ikke e i et forhold/flørte/nokka
av og til lure du på kæm du står så tett inntil at andre kan tenke på det samme)
og øverst på en side som ellers bare e sitata fra en diktsamling (mmm, Haagensen) fordi æ må finne gode sitata står det plutselig «og det e nokka med måten etterbarberingsvann og lukta av mann av og til brenn i nesa, nokka som føles som sjølplaging og kjærlighet» og linja hemmelig og halvhjerta ligg overalt fra september til nu fordi den dukka opp og va akkurat det æ mente. Plutselig e linja «I forgot I wasn’t eighteen» der, men den e ikke min, den e fra Nickel Creek, fra en sang (kordan sang?, bare en sang, en av dem æ like, en av dem som fikk mæ til å tenke bluegrass for BlåRock-folket) og i en ny parantes står det (if you think I’m ugly, just wait until you see my mother) fordi vi diskuterte babyklær og andre ting. Og æ ser linje der det kanskje ikke e noen bortsett fra dem æ trekk opp, og det e sånn æ vil ha det, æ treng ikke å være stemmen til en generasjon så lenge æ kan snakke for mæsjøl.

Det hold og det flyt og det e det æ har skrevet i det siste, akkurat det æ kommer nærmere innpå, når æ endelig fant ordan mine, sånn som dem skal være.

1og han snakke om sex hele tida, om auto-erotisme (som e onani) og hetero-erotisme (eller nokka anna) (som e samleie), om ting som noen har fortalt mæ e skitten og ekkel (alt som e deilig e skittent og ekkelt?) som æ blir overraska over å finne i en av de viktigste dekonstruksjonistiske verkan. Det e nokka der også, den ubekymra bruken av seksualitet, så æ skriv på nokka æ ikke vil vise til noen (men som æ skulle ønske folk kunne få lese), for å plage mæsjøl, for å øve?, øve på å skrive skitne ekle deilige ting, et eller anna e det, nokka som treng en undertittel av typen «æ e dårlig med fiksjon men god på dagdrømma» (og plutselig e det eneste æ vil ha setninge med ordet men, men uten komma, for det kan gå an, av og til).

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s