æsj

Det verste med å skrive nokka som helst i Utropia e følelsen når æ e ferdig å korrekturlese (æ va så langt fra ferdig, har knapt nok sett på kulturdelen (så ikke et ord om alle feilan!), men taxi hjem frista ikke), e kommet hjem og skal legge mæ. Da kommer plutselig den overveldanes følelsen av «å gud, æ skriv så dårlig, æ e så teit, det e ingen som vil like å lese det æ har skrevet, det e den dummeste bokanmeldelsen noensinne (OGSÅ TO AV DEM DA, I SAMME TEKST, kor teit e æ?), koffor gidd æ i det hele tatt å prøve? Æ må hate mæsjøl.»

Egentlig e ikke teksten så ille. Det e bare. Æ tror æ tenkte at det bare va æ (og Clemet, Frithjof og Emilie) som skulle lese den, så derfor e den litt.. ett eller anna æ ikke vil ha på trykk. Det går nok over til i morra, håpe æ, men allikavel. Eh. Også lånte æ Clemet hvorfor er jeg så redd? og det va jo fornuftig, siden æ må jobbe med eksamen og sånt, men allikavel, min bok! min min min min min! (æ like «lese-eksemplar»-stempelet på den, det ser så teit ut. Det e bare den som kan leses, de andre e til pynt. Eller nokka)

æsj, kanskje æ skal sove, det hadde muligens hjulpet litt.

(Men uansett kor ille æ syns det e, så tror æ linja «Om Nils-Øivind Haagensens forfatterkarriere er i riktig alder til at jeg kan forelske meg i den, så er Einar Øklands forfatterkarriere gammel nok til å være faren min» bestandig kommer til å være en av favorittan mine. Om enn bare fordi æ lo høyt helt for mæsjøl når æ tenkte «Einar Øklands karriere e gammel nok til å være faren min!» det e så deilig absurd.)

(og i tillegg til alt anna, så har æ bare hørt på Josh Rouse og Josh Ritter de siste dagan. Snakk om deilig sjølpining)

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s