En gang visste æ ka greia med Karthago (?) va. En gang.

Æ like interesselista mi, den e passe sær, passe intern og passe mæ. Og en fin blanding av dialekt og bokmål. Med islag av nynorsk, for nynorsk e bra på frasa. Æ like frasa. Og nynorsk. (men æ e den eneste personen på lj som like dagens næringsliv, geir gulliksen, pedro carmona-alvarez, vidar vang, reiselitteratur og arbitrære tilfeldigheta. Det kan da umulig stemme? OK, den siste kanskje, men sånn ellers. Arbitrære tilfeldigheta e min nye «for mye studia e ikke sunt for dæ»-frase. Men det finnes en anna person som like Bjørn Gabrielsen! <3!)

Også har æ innsett at jo mer æ like en bok, jo dårligere blir anmeldelsen av den. (her e anmeldelsen æ har klagd sånn på. endelig e den på nett) Derfor tror æ Leonard Cohen-anmeldelsen blir ganske god. Ikke det at æ ikke likte boka, det e kanskje rettere å si at jo mer engasjert æ blir i en bok, jo dårligere blir anmeldelsen. (æ syns nesten æ kan høre min nye venn Torstein (tror æ skylde på naboen for at æ egentlig skreiv Torbjørn) si at det jo må bety at æ virkelig likte Herrer i åndenes rike, men ha! Om du syns det va dårlig, etc.)

Forøvrig e æ av den mening at Karthago (?) burde ødelegges æ virkelig burde sove mer. Eventuelt sløse bort mindre tid. Eventuelt være mer fornuftig. Eventuelt gi opp alle forsøk på å ta noen eksamena i år. Æ skal på universitetet i morra (en lørdag!), så inntil videre e det de to første alternativan som vinn. Men æ må ta en alvorsprat med teori-forelesern min, for(/før) ting går ad undas (ad nauseum).

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s