Detalja.

Gøril! (forresten treng æ mailen til Carina.. sånn at vi kan se ka det blir til.)

Æ fikk pakken! Den va full av sjokolade. Verden e et bedre sted. I tillegg dro æ til byen, men i stedet for å havne på Kaffe&Lars, som planen va, traff æ på Therese og blei kidnappa til Blårock. Kunne vært langt verre, for det va hyggelig det:> Også skreiv æ nokka som e på 2300 tegn (litt mer, 2320 kanskje), men som definitivt ikke e en kulturkommentar. Men æ like det uansett, fordi æ e enkel sånn sett. I morra skal æ som sagt gi blod, også skal æ være flink og greier. Jepp. (det e nesten så æ tror det sjøl óg)

Forresten så sa Therese at ho hadde lest bloggen min (æ følte mæ en liten smule dum når æ måtte spørre «kordan av dem?», men det va visst gaskien ho tenkte på), også sa ho at det ikke virka som om det va æ som hadde skrevet det. «Om æ ikke hadde visst at det va du som skriv det, så hadde æ ikke trodd at det va dæ» eller nokka lignanes. Det e litt rart. Eller, æ skjønne ka ho mene, men. Vet ikke helt.

Og etter å ha tenkt på det en stund så tenkte æ på om korvidt det faktisk e mulig å bli forelska i noen basert hovedsaklig på det dem skriv. Æ hate spørsmål som begynne med «e det bare mæ, eller…», men i det her tilfellet så tror æ nesten at det e nesten bare mæ. Og kanskje noen få andre. Hm.

4 thoughts on “Detalja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s