æ vet dem sir ærlighet e en dyd, men æ føle mæ bare dum.

Æ har diagnosert mæsjøl, med tilstanden emo. Så, du vet. Det va bare det at æ tenkte «Hei, æ hete Siri, æ e liten og redd.» Og æ vil egentlig ikke innrømme koffor en gang, men det får så være. Æ kom litt seint til en forelesning, så æ lot bare være å dra i det hele tatt (det va ikke en obligatorisk greie, det e en konferanse, Arild Linneberg sku/skal snakke om Nils Aslak Valkeapää og [et eller anna pretensiøst]), fordi æ hate å komme inn døra etter alle andre, også ser dem på dæ også e du bare i veien for den stakkars personen som skal snakke og alt blir teit. Alt e teit allerede, så æ treng virkelig ikke hjelpe det med å bli teitere, men det får så være. Æ har skaffa mæ en karakterutskrift (den e deprimeranes, æ e så gjennomsnittlig) og en jobbattest, så æ må bare oppdatere CV’en min og faktisk skrive søknaden, så e æ klar for å bli ansvarlig redaktør.

Æ innså at æ ikke har lyst å være sammen med mæsjøl om æ ikke får jobben. Og æ innså at det lureste æ kan gjøre om æ ikke får den, e å rømme hjemmefra en stund, for æ kommer til å være sint og bitter og ekkel, og æ har jo lyst å være venna med den personen som eventuelt skal bli liksomsjefen min. («en jobb kor du e sjef, men må tigge de frivillige om å gjøre ting for dæ, det e ikke så mye makt der»)

Og æ må vente helt til neste høst med å ta teori-eksamen, fordi æ ikke tror æ e i stand til å skrive 20 side om litteraturteori bare for å stryke på kurset. Så æ blir ført opp som «ikke møtt» eller ikke levert og akkurat det e bare enda et punkt å føre opp på den lange lista over ting som gjør at æ føle mæ mislykka nu til dags. (Æ mene, æ tror æ har venna, et sted, æ har bare ikke snakka med dem på lenge. Æ gir ikke mæsjøl lov til å gjøre nokka anna enn det som e fornuftig, men så får æ ikke gjort det heller.)

Horoskopet mitt sa at dagen kom til å vakle mellom latter og tåra, det e ganske dårlig gjort at det faktisk fikk rett.

(noen ganga sir æ for mye/mer enn æ vil, bare fordi æ vet at det e best å bli ferdig med det, men æ tror ikke det hjelpe. og fordi æ håpe det skal dukke opp noen som kan redde mæ fra mæsjøl, men æ vet at det e poengløst. Også skriv æ på norsk fordi det føles som å ha hemmeligheta.)

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s