for æ tror ikke på evigheta, men om æ gjorde det…

Ting æ ønske mæ til jul:

  • bøker av Borghild Krane (bortsett fra Det var engang en student, for den har æ, men særlig Følelsers forvirring)
  • Møt meg, møt meg, møt meg (også kjent som You and me baby. Forever.) av Nils-Øivind Haagensen

Det va jo kort og konsist. Æ trodde det va mer, men det hold kanskje. (æ mene, æ har ønska mæ andre ting, det e egentlig der problemet ligg, æ har ikke ønska mæ de her av noen.) Borghild Krane fordi æ vil ha alle bøkern hennes (fordi æ e evig takknemlig til norsklærern som sa «Æ tror du burde lese Følelsers forvirring«, det e nokka fint med folk som kjenne dæ bedre enn du tror, bedre enn du kjenne dæ sjøl), og MMMMMM (hah!) fordi æ ikke får mæsjøl til å bruke 339 krone på en bok. (særlig ikke når æ har 395 krone på kontoen) Men æ vil så gjerne ha den allikavel. Særlig fordi æ en gang skreiv et kjærlighetsbrev til Klassekampen som æ avslutta med linja «And I don’t believe in eternity, but if I did, it would be me and you baby, forever.» så når æ så det bildet1 va min første tanke «DET E ET TEGN!» Min andre tanke va «å ja, det e grammatisk korrekt å nevne den andre personen før dæ sjøl. oops.»

1Det må forresten være ganske slitsomt å være Nils-Øivind Haagensen, siden alle insistere på å skrive navnet hannes feil

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s