«oh chariots, if you’re out there, please swing low…»

Hihi, æ bladde gjennom Klassekampen mens æ satt på Kaffe&Lars og venta på å gå på Utropiajulebordet (fordi æ ikke visste kor huset Clemet og dem bor i ligg, og ja, æ e hjemme igjen allerede, men det e en anna sak), og i en bokannonse fra Tiden, kor dem blant anna reklamerte for Hvorfor er jeg så redd?, så hadde dem brukt noen linje fra anmeldelsen æ skreiv i Utropia. («jeg er hals over hode forelsket i alt han skriver, jeg vil ikke gjøre annet enn å tegne et stort rødt hjerte med initialene hans i over hele denne siden, og aller helst vil jeg holde hele forfatterskapet for meg selv».)

Og julebordet va forsåvidt greit nok, det va mest bare det at æ ikke gidda å være der. Æ hadde ikke lyst å dra, fordi det va en sånn dag kor æ, om æ måtte ut av huset, kanskje kunne strekke mæ til Kaffe&Lars, men så kom æ fram til at æ måtte gå, for ellers hadde æ vært en dårlig taper (æ fikk ikke jobben som ansvarlig redaktør) og det va ikke det, sjøl om æ ikke e en veldig god taper (på ett eller anna tidspunkt kommer æ nok til å gratulere Tale med jobben, men først skal æ bli ferdig med å være bitter), hjernen min har tatt juleferie og folk e kjedelig. (Æ va på tur opp bakken i retning Alfheim når Tor Håvard sendte en melding og lurte på om æ ville være med på kino, og det va så fristanes å bare gå tilbake og henge med han i kveld.) Men æ kom, så, spiste pinnekjøtt (det e så salt! Æsj!) og dessert, prata med Therese og noen andre folk, og så stakk æ uten å si nokka til noen. (Æ e kanskje grunnlegganes uhøflig og enstøingaktig.)

Men æ skal til USA om 18 daga, og æ skal bli der en god stund og reise (æ e allerede begynt å tenke på reiserute og ka æ må pakke med mæ, og om æ bare har svarte klær så blir det mye enklere å skulle vaske dem og andre sånne ting), og æ skal gå til anskaffelse av Bitchfest og Howard Zinn, og æ skal kaste mæ ut og håpe på det beste, fordi det bestandig går bra, og så skal æ kanskje til New Zealand i mars. Dem sir jo at du skal starte året med nokka du elske å gjøre, så det å være på tur passe vel ganske godt.

Æ e glad, sjøl om æ fortsatt e litt bitter, men sjokolade og kaffe kan jo også være bittert og folk like det uansett, så æ klare mæ nok.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s