noen ganga snakke æ bare for å høre min egen stemme

Æ skal sove snart, tror æ, med mindre æ ser enda en episode av BSG før æ legg mæ, men æ følte bare et behov for å snakke litt først. Uten at æ egentlig vet ka æ vil si, så det e jo hjelpsomt.

I morra skal æ drikke kaffe med Gøril, og på kvelden skal æ på lesesalsjulebord, fordi det visstnok e viktig med sosial omgang med medstudentan mine. Æ va ute og drakk med Thoralf og Stian på mandag, det va gøy, men æ følte mæ en smule patetisk når æ satt helt aleina (bortsett fra den eksepsjonelt pene dama bak baren, ho ligna nesten litt på Hilma Nikolaisen, bare ikke fullt så.. ett eller anna) på Artur, med VG (æ hadde lest alle de andre avisen! Helt sant!) og en mojito. Æ trengte heldigvis ikke å sitte aleina så veldig lenge:> Men Stian og Thoralf brukte mye tid på å diskutere Derrida, så æ drakk tre drinka og følte mæ litt småteit, særlig når æ våkna morran etterpå. (æ vet ikke helt ka det sir om mæ at min første tanke va «hihi, æ e fyllesyk!»)

Det e jul om ti daga. Æ har nesten gava, men mangle penga. Dessuten e det håpløst å kjøpe gave til faren min. Mora mi ønske sæ Sivert Høyem og æ vet ikke helt ka æ vil ha. Fred på jord? Et digitalkamera æ kan bruke på turen, bærbar datamaskin, iPod- og mobillader med amerikanske stikkontakta (betydelig enklere enn konverteringsgreia, tenke æ), nye smykka (æ må slutte å rote bort smykkan mine hele tida). Fikk en veske i posten i dag, den va litt mindre enn æ trodde, men egentlig ikke så dum, æ tror æ må venne mæ til at æ ikke treng å ha med mæ alt æ eie hver gang æ går ut døra (bare en bok, en skrivebok, tre penne, nøkla, pengebok, tyggegummi, nyeste Klassekampen (æ les Nordlys til frokost, Klassekampen tar for lang tid), iPod, mobiltelefon og nokka æ tror æ har glemt). Man vet jo aldri ka som kan skje.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s