«æ syns du e søt[/vi to e som katt og grøt/]men hør nu her…»

Æ skal sove. Men først skal æ dele gleden over at æ endelig fant Terje Nilsen-sangen æ har leita etter siden en gang i vår (lenge leve sanglyrikkurset!): Se førr et vær det e. Den norske versjonen av «Baby It’s Cold Outside», på nord-norsk, med Terje Nilsen, som har den ultimate stemmen for akkurat den her sangen1. Ka mer kan man ønske sæ?

Dessuten så e det vær, av typen som antakeligvis ville fått kæm som helst til å vurdere å tilbringe natta med noen dem kanskje ikke burde tilbringe natta med så lenge det betød at dem ikke måtte gå ut. (kommaregla e for feiginga!) Hagl og snø og vind og litt regn og varmt og kaldt og generelt sett ekkelt. Men kanskje blir det hvit jul, det vil vise sæ.

1OK, sånn reint bortsett fra at æ nettopp tenkte mæ en Tom Waits-versjon, men all den tid den bare eksistere i hodet mitt så får det være som det vil. Æ syns Tom Waits kunne spille inn en juleplate. Eller så kunne Tom Waits bare spilt inn sine egne versjona av alle sangan i hele verden.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s