mye tekst, merkelig lite om USA

Hei! Æ e tilbake. Og æ har punkta.

1. Æ vet ikke helt ka det betyr at mitt romantiske ideal for øyeblikket e Bright Eyes sin «Lover I Don’t Have to Love» (I want a boy who’s so drunk he doesn’t talk), men nokka må det være.

2. Dem har endra på bussruta! Og ikke bare rutetidspunktan (ærlig talt, her hadde æ lært mæ hele remsa, fra 20.08 til 00.10, og nu e det .25 og .55 hver time, bortsett fra 23.25 og 00.10, nokka som bare e plagsomt), men hele kjøreruta! Nokka som betyr at rute 42 (bussen min ♥) ikke lenger kjøre rundt øya, men bare går tvers over til Giæverbukta :(:(:( Også æ som like å ta bussen langt! Det betyr at æ – om æ e i det humøret, og det e æ som regel hver kveld etter å ha vært på Kaffe&Lars (og der har æ som regel vært hver kveld…) – må finne ut av om det e rute 24, 26 eller 34 som havne i Giæverbukta nærmest en 42, sånn at æ får en omvei på bussturen. Sukk:( (æ bruke som regel ikke den triste smileyen, men den virka merkelig passanes akkurat nu:>)

3. Mens vi e inne på Kaffe&Lars, æ va der i kveld (før busstraumet), og den blonde jenta som va på jobb sa kor du har vært? og det va opptil flere av oss som lurte på kor det blei av dæ og æ tenkte dem savna mæ! og dem tenke på mæ når æ ikke e der og mest av alt tenkte æ ♥ ♥ ♥ !!! fordi æ bestandig håpe at folk skal tenke på mæ når æ ikke e der, og noen ganga så gjør dem det og det e ganske fantastisk. (også tenkte æ på nokka sånt som å kjøpe kjærlighet, men det e en helt anna sak)

4. I går, i Dagens Næringsliv (jippi, regelmessige Kaffe&Lars-tura = regelmessig tilgang til Dagens Næringsliv!) i bokgreia på sistesida så snakka Bjørn Gabrielsen med noen og han nevnte skrivestua til Dave Eggers (i San Fransisco, forkledd som en piratbutikk og der har æ vært tenk, og sett på akvariet demmes og kikka oppi noen av skuffan!) og San Fransisco-boka til John Erik Riley og nevnte æ at æ va så glad når den første norske avisa æ fant på Newark va Dagens Næringsliv, fordi det e en fin og rolig tilbakekomst til norske avise. Bedre enn nokka anna, bortsett fra Klassekampen, men SAS e tydeligvis ikke så radikal av sæ. (men etter frokosten på flyet å dømme, så har dem tatt mer etter det russiske kommuniststyret enn Marie Antoinette sin «la dem spise kake!» (sjøl om ho aldri sa det), for den va begredelig. Ekkel yogurt, ekkel ost på pakke og en pakke jordbærsyltetøy. Etter seks tima på fly! Det burde finnes grense!)

5. Når vi snakke om Klassekampen, har æ nevnt at abbonnementet1 mitt/vårres/mitt e over? Har æ nevnt at det e traumatisk? Som i at æ blir litt skuffa hver gang æ kommer opp trappa og Nordlys ligg pent på plass mens Klassekampen ikke e der? Det e tungt og ekkelt å være mæ når æ huske at vi ikke lenger abbonere på den.

6. Æ fant et gavekort på Platekompaniet æ fikk i julegave, jippi! (og Sex and the City-DVDan mine, som kan legges til den lange lista over ting æ skal se på i løpet av latsabb-semesteret mitt. Kanskje æ skulle spare på gavekortet til Supernatural kommer, eller så kan æ bruke det på Art School Confidential, eller så kan æ vente til den blir billigere, for æ vet ikke om den e verdt 159.50. Hmm.

7. Æ fortalte Frithjof at den metaforiske røde penna mi kanskje e blitt borte, fordi den fysiske røde penna mi e borte, men æ tror kanskje æ tok feil. News in Brief-karrieren min e over, men æ tror korrekturlesinga går sin gang.

8. Min nye catchphrase e «better in writing, still not very good». Fordi det passe sånn.

1 det ene norske ordet æ aldri kommer til å kunne stave ordentlig, kor mange dobbeltkonsonanta skal det være?

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s