ting. og skolegang.

Æ oppdaterte nettopp skolan mine, og det e greit at klokka e mye, men det tok mæ skummelt lang tid å regne ut når æ slutta på den ene skolen og gikk over i den andre. Det hjelpe ikke at æ gikk fra 8. rett til 10. heller på ungdomsskolen (merk: ikke fordi æ e usedvanlig smart – sjøl om æ va det i forhold til dem æ gikk i klasse med – men fordi det va året dem la til et trinn ekstra. Dog va det året æ gikk et halvt år på skole i USA og der gikk æ i 9., så æ har dekka hele spekteret. Også gikk æ i A-klassen helt til videregående, da havna æ i 1AAC, og så i 2AFA? AFB? Æ tror vi va 2AFA, så det va et år med C-status. Men huske æ rett va ikke 1AAA nokka å samle på. Det va der, tror æ, en del folk hadde diskutert sæ fram til at æ ikke kunne være bifil (det va dengangda for lenge sida:>) fordi æ va altfor flink på skolen. Eller nokka sånt.

Alt æ har fortrengt.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s