trallala. etc.

Æ ska skrive et kåseri. Også måtte æ finne ut av ka mannen som grunnla Kystpartiet het, og det va vanskeligere enn man skulle tro, for æ vet det jo. Æ bare kom ikke på det. Så æ satt der i ti minutta og tenkte. Også kom Gøril, så æ spurte ho og ho sa «Ja, han ja. hm.» også kom vi ikke på det. Så æ spurte mora mi og ho sa Steinar Bastesen også tenkte æ «selvfølgelig!» (det finnes en grunn til koffor æ treng navnet hannes, men det e et poeng som fortsatt e litt begravd, så det må graves fram. all in due time.)

Forresten skal æ se Cabaret en gang til. Med foreldran mine. På tredje rad. Det virka som en god idé, men æ har ombestemt mæ. Dog, har man betalt 950 krona for billettan, så skal vi på teater uansett. Men, æ tror ikke æ vil snakke om det etterpå, for å si det sånn.

Også traff æ på Tor Håvard og spurte om vi skulle henge (det begynte som ironi men gikk over til faktisk å bety nokka. pokker!), og det skal vi jo. På onsdag. På onsdag e det en stor debatt om greier, med masse studentpolitikera og sånt, så vi drar dit. «Så kan vi finne ut av kæm vi hold med basert på kæm som e penest!» «Ja!» Fordi vi e enkel og vanskelig samtidig vi:>

Og æ har ingenting å si, men et ønske om å snakke. Noen ganga e det sånn óg.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s