pen politiker søkes, stumhet et pluss

sirisirisirisiri, slutt å skrive så mye når du har så lite å si!

Det finnes enkelte menn som egentlig ikke burde snakke, for dem e mye søtere når dem hold kjeft og e deilig. (vi har boka hold kjeft og vær deilig i bokhylla, den virka bestandig skremmanes og fristanes når æ va yngre, æ vet enda ikke ka den handle om, men æ kan vel ikke si at æ lot mæ inspirere av titteln. æ e forsåvidt litt glad for at foreldran mine aldri gjorde bokhyllan sine barne-vennlig, det e morsomt å gjenkjenne alle bøkern æ lot mæ forvirre av når æ va yngre) Men man kan nok ikke si sånt til politikera og studentpolitikera. Forøvrig har Kirsti Bergstø – ledern i SU – dialekta fra helvete. Og æ vil bare påpeke at ho e fra Finnmark og æ like jente fra Finnmark, men da særlig når dem ikke prøve å gjøre dialekta si mer Oslo-vennlig, for det e bare frustreranes. Forøvrig e æ av den mening at ledern i KrFU for det første ikke burde ha på sæ shorts med sela (æ har ikke sett sånt bortsett fra på Go Fug Yourself og trodde ærlig talt ikke folk virkelig gikk i det) og dessuten ikke burde avbryte mannen fra AUF når han snakke, særlig ikke siden han va søtest. (Torbjørn Røe Isaksen kunne ha vært søtest, men så insisterte han på å prate. Typisk. Dessuten har han en debattstil som e litt for krass for mæ) FpUern snakke vi ikke om i det hele tatt, og fyrn fra Unge Venstre va for anonym til at æ brydde mæ, sjøl om han delvis ligna litt på kaffetype nummer 2, og det e bestandig et pluss.

Utdanningspolitikk e vanskelig og kveldens høydepunkt kom når en i salen stilte spørsmål og lurte på ka folkan i panelet hadde studert «bortsett fra det obligatoriske mellomfaget i statsvitenskap», da lo alle, bortsett fra dem som blei kledelig rød og følte sæ litt truffet. (tenk at æ en gang vurderte å studere statsvitenskap. Det va den gang da æ skulle bli ambassadør når æ blei stor) Og når Unge Høyre og FpU hadde slått sæ sammen om å mobbe SUern og ho sa at «ja, men når vi e mot nokka, så e vi for nokka anna og siden vi e mot FrP og Høyre betyr det at vi e for likestilling og [nokka anna] og [nokka anna] og andre fine ting». Det va litt teit sagt, men helt perfekt der og da. Forøvrig mente KrFuern at utdanning e fint, men den burde styres ut fra det samfunnet treng, så æ og Tor Håvard så på hverandre og kom fram til at da hadde vi blitt omplassert. For æ tror ikke samfunnet treng litt.vitera og lingvista. Sjøl om vi e tøffest i verden.

Og alle va enig om at vi treng bedre rådgivertjenesta på videregående. (æ har litt lyst å bli rådgiver på videregående, æ tror æ kunne vært flink til det. Noen som vil gi mæ jobb?)

Forøvrig e verden full av ting vi ikke tenke på og ting vi ikke sir, ting som gir mæ magepine og ting som gir mæ sommerfugla, ting æ skulle ha gjort annerledes og ting æ ikke kunne ha endra på uansett. Æ lagde en liste og kjente at jo mer æ skreiv, jo mer føltes det som å fortelle noen at æ ikke lenger elske dem, og det e vel kanskje det æ gjør. Uten at æ vil tenke mer på det.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s