Du kan ikke bevise at æ faktisk har googla mæsjøl.

Blogg om Samisk litteratur. Jahaja. Det va jo kanskje å ta litt sterkt i, men for all del, om noen mene det faktum at æ hevde at æ en dag skal skrive den neste store samiske romanen e verdt en sådann tittel, så skal ikke æ krangle. Og her får æ skryt for oversettelsestalentet mitt. Jippi!

Forøvrig e det litt, ikke ironisk, men småteit, kanskje, at den ene anmeldelsen æ brukte tjue minutta på å skrive sørge for at navnet mitt dukke opp overalt. (sjøl om æ aldrialdrialdri kommer til å angre på tittelen (resten av greia har æ glemt allerede), mest fordi «misogyn, men god» høres så fint ut. Og æ hold fortsatt fast ved at Cathrine Krøger stjal tittelen min når ho ga anmeldelsen av Løvekvinnen tittelen «Gammelmodig, men god».)

Forøvrig (og en vakker dag skal æ bli ferdig med å bruke det ordet hele tida. kanskje) e æ egentlig glad til for at æ har et (meget) begrensa antall lesera på bloggen min, særlig siden æ stort sett ikke gidd å tenke mæ om to ganga før æ skriv nokka.

Og ellers har æ tanka om Marianne eiluA og Martine Aurdal og teite uttalelsa, men det hele bunne egentlig ut i at om Marianne eiluA får bruke rumpa si som publisitet (og det syns jo Martine Aurdal va tøft, sjøl om Marianne eiluA takka for oppmerksomheta ved å si at alle norske feminista, bortsett fra ho sjøl vel og merke, va sjølopptatt) så må jo Lene Alexandra Øyen også være et feministikon, all den tid ho basere hele sin post-Robinson karriere på puppan sine. Og dermed e vel også Paris Hilton et feministikon, siden ho basere alt ho gjør på sæ sjøl. Den såkalte radiobomba velge æ å ikke tenke på, bortsett fra en viss fascinasjon med det noen nevnte om at det jo va interessant at ho kommer med det når Blodsbånd går på kino (og forsåvidt også når Some Of Us Will Make It e kommet ganske nylig). (va det diffust nok til at æ ikke blir saksøkt? Æ har ærlig talt ikke lyst til at en rettssak skal være årsaken til at æ plutselig får ørtenhundre lesera.) Om all PR e god PR så må jo alle involverte sies å ha fått sin PR på det rette tidspunktet. Egentlig bryr æ mæ ikke, æ har bare ikke så mye anna å tenke på akkurat nu, siden æ ikke gjør nokka vettig:>

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s