og egentlig skulle æ snakke om den første jenta æ va forelska i…

Geir Gulliksen kommer til Tromsø på fredag. :) (ja, det e så fint at det til og med fortjene en sånn smiley som bestandig får mæ til å tenke at æ ser litt hjerneskada ut1) Og atter en gang får æ den store gleden av å overvære forfatterstudiestudentan. (så lenge ingen snakke om jakke laga av avkappa forhud, så kommer æ til å si mæ fornøyd. Siste runden førte til at kravan blei senka ganske alvorlig.)

Men det æ egentlig skulle si (bortsett fra at æ sendte Frithjof en melding og sa «om du fortsatt har mange tomme sider igjen, så kan du jo eventuelt bruke en av dem på Geir Gulliksen, for forfattergreier e jo bestandig gøy. Æ melde mæ dog ikke frivillig, for det eneste æ vil spørre han om e «kan æ få en klem?» :D») va at æ e så glad over at æ kan blogge på dialekt og at ingen kan klage på det. Æ kunne ha skrevet på bokmål, eller halvhjerta nynorsk for den saks skyld, men æ slipp, fordi verden e fin og ingen kan bestemme kordan æ skal formulere mæ på bloggen min. Og dermed har heller ingen rett til å klage på det. Problemet kommer bare når æ skal kommentere andre sine blogga, ka gjør æ da? Bokmål? En gang æ skreiv på dialekt fikk æ beskjed om å snakke norsk av en anna tilfeldig lj-bruker, så æ skreiv det på nytt og fornærma han i tillegg (ordan «lille» og «søringhjerne» blei kanskje brukt). Æ har jo ikke lyst til å ta mæ friheta, som sådan, i andre sine blogga, men faktum e at så lenge det ikke e en seriøs tekst, så føle æ mæ utilpass så lenge æ må skrive på bokmål. Det tar så lang tid før det flyt rett, og som regel gjør det ikke det i det hele tatt. Det innså æ når æ fant ut at det e mye hyggeligere å re-lese ting æ har skrevet på bloggen enn ting æ har skrevet i Utropia. (re-lese får mæ til å tenke på «post-forkjøla» og Derrida og sånt:>) Uansett, det va bare det.

1det absurde e jo at når andre bruke dem, så tenke æ ikke det. Men om æ sjøl en sjelden gang benytte mæ av :) i stedet for min sedvanlige :> så syns æ det ser skikkelig teit ut. (grunnen til at æ i det hele tatt begynte med :> smilien va fordi æ va 13-14-15 og ville være spesiell. Jepp.)

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s