sånt som arbeidsviljen min, og deadlinerespekten.

iTunes spille Death Cab for Cutie (æ vet ikke helt koffor, fordi det endelig e på tide at æ oppdage dem? nokka sånt) og iPoden spille en finfin samling med tolv sanga som passe perfekt sammen (dem gikk på shuffle&repeat all i minst tre tima..) og æ innså endelig at til påska skal æ lese Arundhati Roy og The God of Small Things for det har æ tenkt på ganske lenge, og det passe å gjøre det i påska.

Æ les på en biografi om Edie Sedgwick og det e fascineranes. Æ bit på innsiden av leppan mine hele tida. Det e kanskje nesten snart vår. Æ kjøpte en tre-pakning med Moleskine-notatbøker og snakka med dama som va på jobb på Ark, dem skal utvide og da blir det visstnok mer engelsk litteratur. Æ vet enda ikke kor æ kan få tak i engelsk poesi (ikke i Tromsø, e vel det eneste svaret), men da kan æ i det minste få kjøpt A Confederacy of Dunces når æ endelig skal lese den.

Det e bare detalja, men det føles som om det ligg nokka stort under der et sted. Det må bare graves fram først.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s