Cassadaga betyr «water beneath the rocks» og e en by i Florida og New York.

Æ har ikke spist frokost, men æ importere Bright Eyes-CD’en æ skal anmelde for Utropia. (Æ vil starte anmeldelsen med «kjære Bright Eyes. Æ pleide å hate dæ.», men. Vi får se. Og forsåvidt burde anmeldelsen vært ferdig til i dag (I like deadlines, I like waving at them as they fly by), men den blir ihvertfall ferdig før mandag. kanskje) Æ har forsåvidt også stått opp (før tolvtofire på ettermiddagen, ja, det e en bragd), og æ e på universitetet. Men æ e litt sulten (sjøl om æ spiste middag midnatt), så æ vet ikke helt.

Ellers skal æ spise kake på Aunegården, høre på Stian Landgaard og Helene Uri, kanskje dra på utstillingsåpning, lese ferdig The Member of the Wedding (av Carson McCullers) (fordi æ har lyst til å se kordan det går), lese videre på A People’s History of the United States (om æ får tid) og gjøre andre greier (som å stirre ut vindua og sånt). I går derimot, sov æ, lenge, sto opp, spiste frokost (katti slutte det å være frokost?), dro på kafé og dro hjem igjen. Samt at æ begynte på The Member of the Wedding da, og tenkte for mye1 og sånt.

Visste du forresten at om man på japansk vil si at man like Siri Gaski, så kan man si «Siri Gaski ga ski»? Alt man lære (på facebook)! (og at det i dag e åtte år sida Columbine, bursdagen til Hitler, Gro Harlem Brundtland, Edie Sedgwick (så perfekt, æ e akkurat ferdig med biografien hennes!) og Andy Serkis, samt også den amerikanske nasjonaldagen for marijuana-bruk? Wikipedia for alltid<3)

1bare greier.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s