«også fikk dem sånn anestesi i Kirkenes.» «… lokalbedøvelse?» «kanskje ikke…»

En gang for lenge sida så skreiv æ nokka på den engelske bloggen min om en forelesning, og som en videreføring av den partikulære (hah!) forelesninga, tenkte æ på blowjob’a og å blow my mind, og at æ foretrakk den sorten som på norsk vel kan kalles en hjerneorgasme, eller nokka. (OK, vanlige orgasma e gøy, men om du ikke syns at hjerneorgasma e bedre, så studere du ikke på riktig måte.) (og jada, æ vet at noen kommer til å si at du da neppe har hatt sex på riktig måte, men uansett.) Poenget va at æ i kveld endte opp i samtala med en fyr som føltes som en-til-en versjonen av det samme.

Det e dog litt flaut at æ aldri fikk med mæ ka han hete, men pyttsann.

Forøvrig va dagen fin, sjøl om æ blei stood up (fy, Mari, fy! :D), æ fant nemlig Geir og Clemet, og overraska dem en smule når æ svarte ja på spørsmålet om æ ville være med på Ølhallen (æ drakk dog Solo), så vi hang der en god stund med diverse menneska, før æ og Clemet hørte på Stian Landgaard og Helene Uri, også fant vi diverse menneska (korav æ vel egentlig bare kjente Askild) også snakka vi masse om ting og folk, og det va så hyggelig at æ ikke kom mæ på utstillingsåpning. Og det va liksom sånne samtala kor du ikke helt kan oppsummere, men det va fint og æ føle mæ særs fornøyd med tingenes tilstand akkurat nu. Særlig siden æ har gjespa siden klokka ni og nu endelig skal sove.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s