litt av gangen

Kjære Paul Wolfovitz,

det hjelpe ikke å si at du e utsatt for en svertekampanje når du har spraymalt dæ sjøl svart for lenge siden. Bare innrøm at du e dum, få en gedigen sluttpakke og gå av med pensjon. Du kan sikkert få kjæresten din til å tjene til livets opphold, ho har jo ganske god lønn.

I dag har æ korrekturlest 110 side masteroppgave. Fordi æ e skikkelig skikkelig snill. Og muligens en smule gal. Men dog. Den fikk til og med fargekoda, rødt for feil, blått for kan kanskje endres for å bli bedre, grått for æ vet ærlig talt ikke, men det ser ikke rett ut, og grønt for gode gud, om man kunne gifte sæ med en setning så hadde æ valgt den her. Fordi det e sånn æ gjør det. (dessuten fikk æ beskjed om å være snill, så æ tenkte at noen positive innspill kanskje va på sin plass. Særlig siden dem va fullt fortjent)

Æ fant et postkort æ kjøpte i San Fransisco, med teksten I can’t look at you and breathe at the same time. Æ elske den linja, tror æ. Den va så fin.

Æ va på styremøte. Og offisielt sett e æ styreleder. Det e passe sært. (Ikke det at æ gjør nokka spesielt, men det passa sæ sånn. og æ klage ikke, det e litt småsært og gøy:>) Ellers e æ også småforkjøla og andre ekle ting. Det går forhåpentligvis snart over.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s