que sera sera. og sånt tull

Øøøh. Hei, æ hete Siri. I morra skal æ komme ut av skapet på Sameradioen.

Det har æ egentlig ikke tenkt på før akkurat nu. (å gud, æ håpe ingen sende mæ meldinge om at æ kommer til å brenne i helvete. det hadde vært trist. men samtidig litt – og ja, det e upassanes å si det her – gøy også) En vakker dag skal æ begynne å huske på at alt æ skriv for publisering – og les inn i studio og ja, stemmen min e skikkelig rar – faktisk blir lest eller hørt av noen som ikke e mæ (og eventuelle redaktøra etc).

Æ bare like å plage mæsjøl. Ellers hadde æ et hav av ting å si, men det e ingenting som føles passanes, ingenting som helt når opp til den eventuelle katastrofen det e å fortelle 24.000 potensielle menneska at æ e lesbisk. Dog, det må jo også være en måte å finne sæ en kjæreste på. Jaja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s