sukk.

«Professoren innser imidlertid at det er politisk vanskelig åstanse [sic!] reindriften i femti til hundre år.» kilde (Ja, for æ ser ingen problema sånn rent teknisk eller økonomisk eller fysisk (såvidt æ vet har dem enda ikke perfeksjonert kryogenisk nedfrysing av rein). Æ e ikke en misantrop, sånn egentlig, æ bare hate menneska av og til. Det e så enkelt å si «reindrifta burde legges ned, men de der teite saman hadde sikkert bare klaga masse på det, så derfor skal æ heller antyde at det burde gjøres, samtidig som æ veldig passivt-aggressivt får fram at æ syns sama e teit fordi dem ikke vil redde verden men bare tenke på sæ sjøl.»)

Det æ egentlig skulle si va at æ føle mæ litt som en ti-åring og litt som en pensjonist, fordi æ har skrapa opp begge knærn mine, samtidig som æ har litt problema med å gå, fordi ankeln min ikke syns nokka om at æ gikk på trynet. (Egentlig gikk æ på magen, heldigvis, æ føle ikke et stort behov for å skrape opp nesa mi i tillegg.) Det e ganske vanskelig å finne en behagelig måte å ligge på når knærn e skrapa opp, men æ sov godt allikavel.

Det va alt. (og det e meget mulig at æ ikke lar høre av mæ resten av sommern, vi får se)

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s