fra nu av e min «happy place» Stian som syng «Folsom Prison Blues».

Æ har tre forskjellige ting æ vil skrive, fire, når æ tenke mæ om. iTunes spille Jeffrey Foucault og æ har et plutselig ønske om å sove.

Det e en sånn dag, etter en sånn natt, det e egentlig en sånn uke. Alt e litt. på halv tolv, eller halv fem, eller ihvertfall ikke rett fram og enkelt. Bortsett fra at dela av det e enkelt, som at æ har fantastiske venna. Som en intens allsang av «Hun er fri» og «Slave» og.. «Ut mot havet». Og Thoralf imponerte med boyband-låte! («Kom igjen, du kan vel en Take That sang!» «Ja, den der.. du-du-du… want you back» «JA!» og Britney Spears, og Boyzone, men ærlig talt, «When You Say Nothing At All» e jo Allison Krauss sin.)

Og det va en anna del av det også, men æ vet ikke. Æ tror kanskje, kanskje æ ikke gir så mye av mæsjøl, sir så mye om mæsjøl. (muntlig, i all offentlighet, på fest, med folk, ett eller anna. Æ e et tekstlig menneske) Men det e ikke med vilje, det e mest bare det at æ e sikker på at ingen bryr sæ. Æ kan godt prate om mæsjøl æ, men koffor skulle æ gidde det? Men så blir æ stilt til veggs (ikke med vilje, mer med den typen engasjement bare fulle folk kan vise for ting dem virkelig ikke bryr sæ om), og, vel, om man ignorere de idiotiske spørsmålan (Ka hadde du gjort om noen vifta med en penis rett foran ansiktet på dæ?), så e det vel kanskje et poeng der. Gudan vet.

Æ kan ihvertfall, definitivt, slå fast at æ blir klengate når æ har vært våken for lenge. Eller så e det bare det at æ kjenne så mange elskelige menn æ ikke klare å holde fingran unna. En av to. (eller så e det at siden æ tydeligvis satse på et liv i ensomhet, så må æ finne noen å kose med. ett eller anna, æ vet ikke.)

Æ e litt trøtt, og litt pseudo-bakfull, men mest av alt så går alt litt sakte, det e mørkt ute og det passe fint og æ tenke æ skal på Kaffe&Lars etterhvert (etter å ha dusja! Gud, æ treng en dusj. og tannpuss!), og kanskje æ skal lese Eoin Colfer, og alt e fint, på en slags søndags-måte.

Og de fantastiske vennan, og fantastiske Utropia, og en følelse av folk som virkelig bryr sæ om dæ, og som kan vise det ved å le og le av kor teit du e, og det e fint.

(Mandag, natt til tirsdag: Utropia, korrekturlesing
Tirsdag: Søvn, styremøte, våken til tidlig morra
Onsdag: Søvn, artikkelskriving, red.møte, vindrikking, overnatting.
Torsdag: .
Fredag: Tana.
Mandag: Tromsø
Mæ: ♥ )

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s