e forelskelsen grunnlegganes egoistisk? (ja! ja?)

Det e enklere for mæ å kreve bekreftelsa på at æ e flink å skrive enn på at æ e pen, fordi æ vet æ e flink. Uansett kor langt nede sjøltilliten min skulle finne på å befinne sæ, så vet æ at æ e grunnlegganes smart og flink å skrive. Men æ tror ikke æ e pen (æ kan kanskje strekke mæ til søt, av og til) og æ tror ikke noen tenke det om mæ. Og det e nesten litt flaut å innse at æ har så dårlig sjøltillit. og det e vel streng tatt alt man kan si om akkurat det. pokker til ærlighet.

Gunhild sa «ikke vær feig, kom igjen!» etter at æ innrømte nokka æ vel ikke hadde plana om å fortelle noen – æ kan godt ha sagt det før, men ikke på måten æ sa det til ho, æ tror det va fordi ho gjennomskua mæ når æ lo det bort og fordi æ hadde et behov for å si det til noen, fordi det har bygd sæ opp og nu, nei nu vet æ ikke lenger – og ja, ho har rett, men nei, æ skal være feig. Det e enklest, sikrest. Mindre risikabelt for alle. Æ tenkte at æ kunne ha sagt det, men ikke på måten det burde sies på, ikke sånn som æ mene det, æ kan le det bort. Men æ kan ikke si det på alvor, fordi det e skummelt. Og æ e for flink til å legge bånd på mæ. For flink, for streit, for redd, for forsiktig. Og en bok av Mia Berner som æ enda har tilgode å lese hete Det er slik jeg ror, og det e sånn æ ror: livredd for å hvelve båten, med ordentlige årefesta og mothaka, i stille bukte, aldri ute når det e vind. I konstant kamp med den delen i mæ som vil prøve rafting. [og her burde det være nokka, et poeng om at æ ikke kan svømme]

Og det her: æ e ikke lesbisk fordi æ syns menn e motbydelig, det e fordi æ like kvinne mye bedre. (og ja, om du føle et intenst behov for det, så kan du godt si æ e bifil. sjøl om æ ikke e enig.)

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s