«men se førr et vær det e…»

Hallo! Æ får ikke sove. Det vil si, æ har sovet i fem tima, og det syns tydeligvis kroppen min va nok. Fantastisk. Jaja, æ va i det minste effektiv, og har lagt ut tre Utropia-teksta som ikke e lagt ut på Utropia-nettsiden (enda?). (dvs, æ våkna klokka halv fem. etter å ha sovna rundt midnatt. fire tima søvn e visst blitt den nye greia mi)

Egentlig skulle æ skrive en hel haug med sitata her, men da må æ grave fram notatboka mi, samt de to diktbøkern æ treng, og det gidd æ ikke, så i stedet for skal æ bare linke den her, hvilket da e en folder full av tolv sanga. Tolv vilkårlige sanga av seks forskjellige artista. Fordi dem funke sammen i mitt hode. (hvilket ikke e en garanti for at dem funke for noen andre, siden musikksmaken min e konnotasjona og forvikla sammenhenga æ ikke kan forklare)

I andre, mer idiotiske, vendinge, så har æ for første gang i løpet av mine 24 år på jorda og noen-og-tyve år i Tromsø (æ kunne regna på det, men æ gikk ikke) tatt mæsjøl i å tenke «Æ savne sola». Æ vil ha sol! Det e nokka galt med hjernen min. Men det e en måned igjen, så kommer den tilbake, så det går vel bra. I tillegg til at æ vil reise. I fjor, på den her tida, va æ dritspent og planleggingsklar og forberedt på alt, i år skjer det ingenting. Og æ vil at nokka skal skje. Æ vil stikke av. Sukk.

Æ får telle ned daga til filmfestivalen, det burde hjelpe på. Æ meldte mæ som frivillig, så treng æ ikke å betale i dyre domma. æ tenkte æ ikke skulle se hundreogørten filma, sjøl om det føles litt som om æ burde ta igjen alt æ gikk glipp av i fjor. (Ikke det, takke mæ til San Fransisco og Portland, men. Det mangla nokka, vet du, i resten av årsoppgjøret mitt, et lite tomrom som æ stadig vende tilbake til)

(om æ kunne vært akkurat kor som helst akkurat nu, så vingle æ mellom Portland eller Santa Barbara. En god kombinasjon hadde vært best. Appelsintrær og enorme bokhandla, ja takk<3)

[fær du nu så fær æ æ óg…]

4 thoughts on “«men se førr et vær det e…»

    • Æ holdt på å si «ta alt æ har!», men det e jo en litt uheldig invitasjon. Du e i det minste hjertelig velkommen til å stikke av med all musikken æ har lasta opp, helt klart:>

    • Æ holdt på å si «ta alt æ har!», men det e jo en litt uheldig invitasjon. Du e i det minste hjertelig velkommen til å stikke av med all musikken æ har lasta opp, helt klart:>

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s