the thrill/of under me you quite so new [you don’t have to worry]

Æ e i enveiskommuniseringshjørnet mitt. Det e litt kjedelig, fordi æ jo like å kommunisere med folk via bloggen min, og det e ganske vanskelig om æ ikke svare på kommentaran demmes, men. Æ har til og med ting å si, æ bare får ikke sagt dem. Det kommer, det kommer.

Endelig kom amazon-pakken min, og på tross av at 30% av bunnen mangla, så va ingenting ramla ut, så æ fikk mine tre E.E. Cummings-bøker, del en av William Carlos Williams samlede verker, samt en lydbok av diverse dikt på engelsk. E.E. Cummings e muligens min favorittpoet så fort æ får lest mer av han, æ bladde mæ gjennom de tre bøkern (æ e på jakt etter ett spesifikt dikt æ ikke lenger huske, det va ikke i noen av dem, så æ må leite videre) og det finnes dela der som gjør mæ svak i knærn og som får mæ til å flire i puta mi. (æ vet ikke helt ka det sir om hjernen min at den for øyeblikket fnise like mye av E.E. Cummings som den gjør av Brendon Urie, bortsett fra at æ kan tenke mange tanka på en gang.)

Æ vandra rundt i byen i dag, og greier, og endte opp med å kjøpe en ekstern harddisk på 500 gb, trallala. Det hadde jo i og for sæ vært greit nok, men. Mannen i butikken sa at den hadde usb-porta nok til at man kan koble flere av dem sammen – æ har en til, en MyBook blabla, som man må koble til routern og ikke bare til maskinen, og det e litt problematisk og ganske uaktuelt, så han sa at dem kan kobles sammen og æ sa jippi, og enden på visa e at æ har et lite behov for å troppe opp i morra og si «Du, du sa at man kunne koble sammen flere av de her.. æ e bare litt nysgjerrig på kordan man skal få det til NÅR DET BARE E EN FORBANNA USB-PORT PÅ JÆVELSKAPEN!?» Livet mitt e en teknologisk forbannelse. (har æ fortalt dokker at datamaskina æ har appropriert på lesesalen (en Mac, så æ fiksa på dock’en og endra bakgrunnsbildet og aktiverte tab’a i Safari og sånt) e hjernedød og har en peker som av og til bestemme sæ for at den like sæ best oppe i høyre hjørne, uansett kor æ e på tur hen? Det e symptomatisk.)

Søvnvanan mine e litt forbanna dem også, så nu prøve æ å holde mæ våken så lenge som mulig for at æ kanskje klare å ikke stå opp halv seks i morra også. Så lenge som mulig i det her tilfellet betyr antakeligvis halv elleve om æ e heldig.

Men ellers e 2008 et godt år så langt.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s