det e min dagbok og æ e kryptisk om æ vil være det.

(en av de tingan æ tenke, om og om igjen, og som overraske mæ like mye hver gang e «det e urettferdig at det va mæ». Det e sant, da, og riktig, og, ja, urettferdig, og æ skulle ønske det blei sittanes fast, at æ huska på det, i stedet for at det kommer tilbake gang på gang på gang. Det e urettferdig, det e alt)

Æ og Inge snakka om ett eller anna, uten at æ kan huske ka det va, men på et tidspunkt kom følgende ordveksling:
mæ: […] bare vent, en vakker dag skriv æ en bok om det!
Inge: Det er ein viss forskjell på å skrive ein bok og eit blogginnlegg da.

Du verden som æ hate det når folk oppsummere mæ i en enkelt setning:D

[Det e ett eller anna om at æ vil ha. æ vet ikke kordan æ kan si det. Æ sukka henført over brannmenn en viss periode (for ikke så altfor lenge sida, så etter at æ slutta å være heterofil), og når æ tenkte mæ om så innså æ at det va fordi. Æ e smart nok fra før av, men like tanken på noen som e sterkere enn mæsjøl. Kan man si det? Æ tror det e det æ mene, æ tror brannmannan bare va projisering.]

Æ har altfor mye å gjøre, så æ les teite bøker og høre på musikk æ hadde rulla på øyan av når æ va sytten. Søtten? Sytten. Semesteret mitt e over om en og en halv måned, det va litt urovekkanes. Og musikksmaken min begynne å nærme sæ det smakløse, uten at æ har det i mæ å klage over det. Æ nynna på «Snakes on a Plane (Bring it)» i hele går, og tenkte vakre tanka om. ting æ ikke tenke på.

(det va urettferdig, men. Problemet e at æ prøve å endre reaksjonsmønsteret mitt. Hadde det vært for to år sida, så hadde æ stukket av og blitt borte, men nu blir æ. Og det e uvant. Og ubehagelig. Og fantastisk. Og æ tok mæsjøl i å tenke på Hans Herbjørnsrud, for æ tror det va han som skreiv rundt det ene defineranes øyeblikket (æ huske ikke lenger, æ skal spørre noen æ tok det kurset med), og det e en fascineranes tanke akkurat nu. (av alle idiotiske ting som kunne vært et defineranes øyeblikk, sant?))

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s