kvar gong eg rør meg er det ei kvinnerørsle.

Det e ett eller anna med Third Eye Blind som får mæ til å sende vakre tanka til min indre 14-åring. Ett eller anna i det her tilfellet vil si at æ kjøpte den første CD-en demmes mens vi va i Lafayette, CO når æ faktisk va 14. Eller kanskje æ kjøpte den når vi kom tilbake til Tromsø? Uansett, den dukka i det minste opp den gang da. Sukk. (det og Erykah Badu. Og en kjøretur fra Boulder til Lafayette (det va ikke så langt, kanskje tyve minutt?) kor en radiostasjon hadde premieren på det nye albumet til Shania Twain.) Æ huske så lite fra det halvåret, men det va fint, tror æ. Fascineranes. (og æ blei tvunget ut av skallet mitt, til en viss grad, hvilket jo ikke skada i det hele tatt. Æ lure på kordan det hadde gått om vi aldri dro?)

Poenget der va vel hovedsaklig bare ♥ shuffle på iTunes ♥

***

mæ: […] tenk om æ fant en samisk nynorskbruker. Da hadde æ erklært min udødelige kjærlighet og krevd at vi gifta oss med en gang! Snakk om en minoritet i minoriteten…
Tor Håvard: Og som e lesbisk i tillegg.
mæ: Nja, om æ først fant en samisk nynorskbruker tror æ ikke det hadde vært så farlig om det va en mann.

Inge: Du er litt som å ha ei papegøye på skuldra..
mæ: men i stedet for å si «Polly vil ha kjeks» sir æ «Inge e teit» og «[…] kan ikke skrive»?

Inge: Kjem du på Attac-møtet?
mæ: Nei, æ skal på restaurant.

(og det, mine venna, e Siri i et nøtteskall. Et Unge Høyre-liv i en SV-hjerne, tre-retters Store norske fiskekompani-besøk i stedet for politisk korrekte Attac-møta. Sånt som skjer.)

mæ: det blir nok ikke nokka vettig av mæ.
mora mi: nei, ikke med mindre du får et ufortjent litterært gjennombrudd.
mæ: Det hadde ikke vært ufortjent.
[mora mi: det har du rett i.]

mæ: Horoskopet mitt sa æ skulle ta mæ tid til å se på vakre ting i dag… *chinhands i retning Inge*
Inge: ååå.. […] Det hadde hørtes heilt utroleg creepy ut om du var ein gamal ekkel mann eller noke slikt.

Kjersti: Jeg skulle hilse fra Daniel i Grus og si at han syns du skriver bra.
mæ: Hils tilbake og si takk. Og at æ syns Grus burde skaffe sæ en korrekturleser.
[Inge: buurn.] (det va egentlig ikke slemt ment heller, æ bare tenkte ikke over at det va en dårlig kombinasjon:D)

***

[kjærleik ii leat leaika] (!!!)

(æ kunne sagt «æ [følelse A] og [komplikasjon B], og det e i og for sæ greit nok, men [handling C], og derfor [reaksjon D] og [paranoia], og nu [ettereffekt E], så [total mangel på konklusjon F]», men… Æ vil forsåvidt påpeke at [komplikasjon B] har ført med sæ reaksjonen «[religiøs term G], da må æ [handling H]. Igjen.» Sånn e livet.)

***

Og det vakre, vakre Utropia-seminaret. Som va gode greier, bortsett fra at æ holdt på å bryte ut med «DET E DET Æ HAR SAGT DE SISTE TO ÅRAN FOR HELVETE» når Gunnar Sætra mente at vi har kjedelige overskrifte og tørre ingressa. Sukk. Det e ingen som skjønne at det ikke e nokka galt i spekulative titla og ingressa, så lenge det føre til at folk les hele saken. Og egentlig skulle æ knø mæ på fest og sånt (særlig tatt i betraktning at æ enda har tilgode å besøke kuben), men. Gud, så lei menneska. Så æ og Alexander satt på VT og kompani-misererte før vi dro hvert til vårt, og resten av kvelden har æ surfa på nettet og hørt på musikk, og det e helt utrolig deilig. Æ har truffet menneska stort sett hver dag i nesten to uke i strekk, og eneboertendensan mine tåle ikke sånt, så i morra skal æ være aleina, og muligens bare sitte hjemme. Med mindre æ snik mæ på VT igjen. (kaaaffe! Og den pene mannen som pleie å være der nesten hver søndag! En av de to! :D) (æ skulle ønske æ kunne finne en måte å kombinere min reint estetiske nytelse av vakre menneska med ønsket om ikke å bli sett rart på fordi æ stirre. Det e litt vanskelig.)

(eneboertendensan mine har nemlig den ulempen at æ like menneska så lenge æ e sammen med dem, men når æ da får et øyeblikk for mæsjøl, så blir æ totalt utmatta og ute av stand til å tenke. Og det ødelegg for lesing, skriving og pensum. og sånt. Så. For the sake of my brain, og greier.)

(og nu kommer Tora til å klage på at ting ikke heng sammen. Igjen. SUKK! Æ har en mangefasettert hjerne, OK? :D)

2 thoughts on “kvar gong eg rør meg er det ei kvinnerørsle.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s