eksamenshelvete og meme-mæ’ing.

La oss ikke snakke om kjønn&urfolkseksamenen min, den e til å gråte av. (Seriøst. Mora mi leste oppgaven og sa «… det der kan man jo skrive en doktorgradsavhandling om.» Æ, derimot, skal skrive cirka 3500 ord. Det e håpløst. Men æ, som Jan Erik Vold, gir ikke opp.

I stedet for satse æ på en teit meme, fordi æ har lyst. (den første noensinne på den her lj’en, faktisk)

brukernavet mitt er ______ fordi _____

sideoppsidened, uten at æ helt huske ka begrunnelsen va. Eller, jo, det va nok mest fordi æ kan skrive side opp og side ned om det meste. Og fordi det gir et visst inntrykk av å være litt useriøst, og det like æ. (Fordi æ har et veldig sånt «min blogg, mine tanka»-forhold til det hele. Æ vet at andre les det, men om æ plutselig vil skrive 3500 ord om nokka totalt irrelevant, så gjør æ det. Fordi æ mest av alt syns det e viktig å underholde mæsjøl. Det e ikke som om æ tvinge noen til å lese nokka.)

navnet mitt er _____ fordi ______

Siri Gaski, fordi æ e kjedelig. Eventuelt fordi æ hete det. Alt ettersom:D (på den engelske lj’en min e det «bad shoes, good books», men æ ville at den norske skulle være mer logisk, egentlig. Det e ett eller anna med… målgruppa?)

livejournalen min heter _____ fordi _____

«store verk – med fotnoter – og popmusikk» fordi det va nokka Jan Kjærstad sa når han va i Tromsø, og det virka som en god oppsummering av mæ. (æ tror han brukte det for å forklare en av hovedpersonan sine) Fordi æ like fotnote og har et håp om å skrive store verk, og fordi æ også like popmusikk, eller ting som ligne på det (sett i kulturell verdi og sånt)
(undertittelen «det tar aldri slutt» heng igjen fra da den het «side opp og side ned», fordi æ e ute av stand til å holde kjeft. sjølinnsikt e fint:D)

vennelista mi heter _____ fordi ____

«og ingen hold kjeft» fordi æ like folk som snakke mye. Såpass enkelt, faktisk:>

standardbrukerbildet mitt er ____ fordi _____

det smilanes sjølportrettet, fordi bloggen min stort sett handle om mæ, og siden æ foretrekke folk som presentere sæ med bilde av sæsjøl i online-sammenhenga (ihvertfall i ting som blogga, ihvertfall når navnet demmes e knytta til den; i anonymiserte blogga tenke æ ikke så mye på det) virke det bare rett og rimelig å gjøre det samme sjøl. Dessuten e æ jo uendelig søt. Samt at æ like grønntonan. (og nesa mi. æ like nesa mi, æ vet ikke helt ka det sir om mæ)

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s