god dag, du, mitt livs lys

Hei kjære!

Det e bursdagen til et ukjent antall av favorittmenneskan mine (vel, tre bursdaga, som æ vet om), og det e jo nødvendigvis et godt tegn; bedre enn det faktum at æ har 299 krone på kontoen. (sååå blakk!) Bedre enn det faktum at æ fikk en B på en eksamen æ va skråsikker på at æ kom til å få en A på (you know what they say about assumptions: you make an ass out of u and mptions). Æ bare, æ hadde vært fornøyd med en B, vanligvis, men æ kan liksom ikke se kordan oppgaven min kunne vært bedre, og det e så jævlig bittert å vite at mitt beste ikke e bedre enn en B. (fordi det ikke e sant)

Men uansett, la oss fokusere på vakre ting. Som det faktum at æ gikk en tur på onsdag, vandra langs Tromsøs mest støvate vei mens æ venta på en buss og lo av mine egne vitsa. OK, så æ lo ikke høyt, men æ beit mæ i tunga for å klare å la være. Det e litt fint å være inni mitt eget hode av og til, når æ kan få mæsjøl til å flire av tanken på den fine Skutt i filler av Mads Mikkelsen-parodien (det e nesten litt skummelt kor godt det hadde fungert, skjønne du, det e det som e the crux of the matter), og en idé til ab via (humorgreia i Utropia, den som stort sett bare e morsom for cirka fem persona, kanskje, på en god dag) som fikk mæ til å fnise. Diskret spørsmålsstilling i dag sørga også for at æ fant ut at det ikke e brudd på taushetsplikt (i mangel på et bedre ord) og sånt heller, det e jo godt å vite.

Det va strengt tatt ikke det æ skulle fortelle om heller, det æ skulle fortelle om va den smårare fyren som snakka med mæ her om dagen. Det e kanskje slemt å si han e smårar, men.. han virke smårar. Dessuten, i løpet av samtalen (æ hate samtale kor det eneste æ tenke e «kan vi bli ferdig snart?»), sa æ at æ e same (fordi æ studere urfolksting), korpå han stirra på mæ (stirra, med enorme øya, sånn, obnoxious stirring), og sa «you are? I can’t see it.» Hvilket fikk mæ til å se litt rart på han, for så å legge ut om fysiske karakteristikka og motsetningen mellom sama og andre urfolk det e naturlig å sammenligne oss med, og bla bla bla. Og så sa han «wait, ok, no, I can see it, in your hair.» Så, ja, æ har tydeligvis samisk hår. (veeeeerden!) (å guri!) (æ antar det betyr at sama flest har kjedelig hår, men men, det e jo óg en felleskarakteristikk)

Dessuten har æ skrevet et kåseri til Utropia som får mæ til å le (og det e jo viktigst), men æ e helt sikker på at 90% av verden kommer til å feiltolke det. Fordi det e så åpent for feiltolkning. Men det e jo ærlig talt ikke min feil om folk eventuelt ikke kan lese mellom linjan og den åpenbare ironien, sant? (samtidig, om du skriv en tekst kor du ikke klart nok får fram at det ligg ting mellom linjan og at det eksistere en åpenbar ironi, så e det vel likemye din egen feil? Eller finnes det grense for kor stor teksten mellom linjan må være, æ mene, e det min feil om min impliserte mellomlinjetekst e så liten at de fleste ser forbi den?)

Og i går skreiv æ en mail som æ hadde lyst til å avslutte med «[vi sees sikkert i morra], men til da forblir æ, som alltid, din trofaste undersått, Siri», men så va æ ikke sikker på kor stødig Inge e på Jane Austen-referansa og den generelle tidsepoken der, så æ frykta at han ikke hadde forstått det. (Dog, siden æ i dag tvang på han en klem, og mens æ klengte mæ fast, plutselig utbrøyt «du e så fin», så e det kanskje ikke så far-fetched om han eventuelt hadde tatt mæ alvorlig:D (tro mæ, om du hadde møtt Inge, så hadde du skjønt impulsen, så det så))

But anyways, til neste gang forblir æ, som alltid, din trofaste likeverdige (du kunne da ikke innbille dæ nokka anna?), Siri ♥

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s