Poenget e at æ e fornøyd med ab via.

Jonas Gahr Støre har sendt sms-a om greier (æ e mot OL, og drittlei, så æ gidd ikke å sette mæ inn i ting mer enn det æ blir hjernevaska av Nordlys til1), og det eneste æ tenke hver gang det nevnes e «Kunne han ikke i det minste ha skrevet det på bloggen sin? Eller på facebook-statusen? «JGS er helt for OL i TOS, lzm, yeah!» Eller på fb-veggen til Bjørge Stensbøl eller noen? SMS e jo så 2006.» (bortsett fra at æ egentlig ikke tenke akkurat det hver gang, men heller nokka deromkring, close enough)

Og Nordlys, som den vakre folkeopplyseren den e, informerte mæ om at kommunen «må ut å leie kontorer». (det småironiske her e at hver gang æ skriv det ned må æ stoppe opp og tenke «men e det egentlig feil?», for så å tenke «måtte ut å leide» og ser at det e galt. Det e galt, sant?) Dog, det mentale bildet av kommunen ute på tur med kontoran sine e litt søtt.

Min kjære far informerte mæ om et tilbud æ ikke kan si nei til, eller i det minste burde takke ja til, så æ vurdere det. (det hadde vært gøy, tror æ, om ikke litt slitsomt) I tillegg til at han lurte på om æ ville dra til Krakow, eller om vi kanskje burde prøve oss på Beijing (det va da æ innså kor bortskjemt æ e: han sa «Beijing?» (meget hypotetisk, men æ vet at æ hadde kunnet ha overtalt han til det, sånt som skjer med pappajente), og æ tenkte «nnnnjaaaaæææeeesj?» fordi det hadde vært så slitsomt. Hei, æ hete Siri, æ vil ikke dra til Kina fordi det hadde vært en anstrenganes ferie. Det e nesten flaut.) Samt at æ burde klage på eksamenskarakteren min og ett eller anna anna som æ har glemt. Greier:>

Vil du ha to noget smårare sitata fra dagens økt med Utropia-jobb? (selvfølgelig vil du ha det!) Nummer én va: «eg ser helt klart problemet med å dele seng» og nummer to «samleie utgår med skyhøye kneløft». Konteksten e unødvendig, men kneløftan va [det der ordet æ plutselig glemte: u-nokka, uintendert, uønska, uberettiga, ubehjelpelig, gudan vet]. Og så blei æ utilpass, men det e æ som regel, så. I tillegg til at æ va særdeles usjarmeranes, ifølge horoskopet mitt, fordi æ ikke hadde sjarm i dag. Sukk. Æ som skulle gjøre sånt et godt inntrykk. (også holdt æ på å be om en klem på et totalt upassanes tidspunkt, det va liksom en sånn dag. Men æ bare så [noen] og tenkte «æ vil ha en klem», men. Dela av mæ har fortsatt sperringe, tydeligvis:>) (æ kom fram til at æ ville krølle mæ sammen og bli forguda, hvilket ærlig talt e litt mye å be om de aller fleste. Anyways.)

Æ like facebook-statusa. Og ab via. Æ elske ab via, sjøl om den e litt uklar, siden det virke som en parodi. Den hadde nesten trengt en link av typen «alle siterte dokumenter kan finnes på http://uit.no/studstyret/moter/. Sitatene er kun korrekturlest. (bortsett fra det ene som ble kortet ned innholdsmessig…)» Men det e for seint å fikse det nu, så da blir det som det blir. I det minste fikk æ endra «sistesporet» til «bonussporet» i CD-anmeldelsen til Jørn, sånn at det ikke e to avslutningsspor. (det smått underholdanes i koffor æ vet så mye om akkurat det bonussporet kan vi jo bare la være å tenke på. (det e fascineranes da, egentlig, at det e med på den europeiske utgivelsen, siden det blei regna for ikke å passe inn og dermed ikke blei inkludert i den amerikanske/USAiske? utgivelsen.))

UANSETT. Ting e litt trist og æ skriv teite ting fordi æ ikke vil tenke på triste ting. Men ting blir bedre når æ endelig kan sove. Æ love <3

1det e muligens ulempen med å lese avisa til frokost, det e ikke som om æ stille mæ skeptisk til nokka som helst akkurat da. Bortsett fra lunken melk og sånt

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s