fordela og ulempa ved menn. (stort sett fordela.)

Det e litt trist at den siste avisa e ute, fordi æ har verdens mest perfekte ab via:

hørt fra korrekturleseren
– Jeg kan jo ikke være hemmelig forelsket i noen som har dysleksi!

(kor langt kan æ egentlig trekke den?) Uansett, æ tenkte på det i kveld, på tur fra bussen, og semi-komponerte et blogginnlegg om greier. Dessverre avspora blogginnlegget da æ tok mæsjøl i å tenke «egentlig e den her diskursen tegnet på et vesentlig paradigmeskifte». Fordi det e om mulig den mest kompliserte måten æ noensinne har tenkt at æ ikke [lenger] e prinsipiell motstander av tanken på å.. øh? prøve menn? (litt sånn, testkjøring?) Æ vetta faen. (ikke det at det egentlig e en sammenheng mellom den hemmelige forelskelsen (som jo, som æ sa til Kjersti, egentlig, på det her tidspunktet, bare e hemmelig for personen det gjeld, hvilket jo e litt teit, men veldig passanes) og resten, sånn bortsett fra at alt i verden heng sammen og e relativt.) (Gøril sa «men koffor e du hemmelig forelska i [noen]» og æ bare «… fordi jo teitere han oppføre sæ, jo mer sjarmert blir æ.» så billig.)

Ellers fant æ linja «nytelse for nytelsens skyld? Vi er da ikke delfiner!» og om æ huske rett va den totalt kontekstløs når æ plutselig tenkte på den også.

Også va det «spørsmålet æ skal bli flinkere til å stille: Ka [i all verden] tenke du om mæ som gjør at du får dæ til å anta at æ ikke vet det?» (fordi æ tror det e et viktig, kanskje det viktigste, feministisk poeng. For det e ikke nødvendigvis bestandig min måte å tenke på som må endres, og noen ganga må man tillate sæ å stille kritiske spørsmål også til folk man like.

Og til slutt, fra onsdagskvelden, da æ va på tur hjem fra redaksjonsmøtet, «med hjertet i hånda, og hjertet på utsida, og hjertet i halsen, og hjertet på ermet, og hjertet mitt i så mange dela at æ ikke lenger vet ka æ e.» (da æ gikk, eller da æ skulle gå, endte æ opp med å holde i hendern til Gaute og Inge, og plutselig va det eneste æ egentlig kunne si «æ e verdens heldigste jente.» Fordi æ e det ♥ )

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s