Studentpolitikk til massan. HIPP HIPP FYFAEN!

Ab via til høsten:

Studentstyreleder Sladrehank Sleazyslu arbeider nå for å få fjernet redelighetserklæringen fra Universitetets eksamenspolitikk. – Den typen ting har vi intet behov for, om forelesere ikke selv klarer å finne ut at studentene eventuelt har jukset er det ærlig talt ikke vår feil. Sleazyslu nektet videre å kommentere opplysninger om at alle hans orienteringer til Studentstyret er plagiert fra fjorårets møtereferater.

Selvgod Sleazyslu, studentstyreleder ved UiT, har egenhendig bestemt seg for å gjennomføre opptakskrav av alle universitetets mulige nye studenter. – Om jeg ikke liker dem, finnes det vel ærlig talt ikke noe behov for dem ved UiT, sier den egenrådige studentstyrepolitikeren.

OSV OSV OSV

Hei, æ hete Siri, æ e ikke bitter i det hele tatt. Les: Vakre vakre universitetet mitt har konstituert et nytt studentstyre. Les: den nye studentstyrelederen gikk bort fra avtalt politikk og sørga for å få inn alle vennan sine (eller nokka sånt) i alle de riktige posisjonan, eller eventuelt bare i ALLE posisjonan – alt ettersom. (Et tilfelle av «det finnes bare riktige posisjona»? Meget mulig.) Les: UiT har – antakeligvis for første gang – et styranes studentdemokrati som e så unge Høyre-blått som du kan få det uten å [nokka upassanes om Torbjørn Røe Isaksen og eventuelt Ine Marie Eriksen].

Og leslesles: Æ har en vag følelse av at noen slo mæ i magen. Fordi æ har en enorm tiltro til verden (joda, skeptisk og kynisk også, men håpeful og optimistisk mest av alt), og en minst like enorm tiltro til at folk gjør som avtalt, at dem hold det dem har sagt og lovet. Og når dem ikke gjør det, så sitt æ stort sett og tenke «Men… Men. men men men MEN! MEEEEEN! MEN DU LOVTE!» og klare egentlig ikke å gjøre anna enn å vifte febrilsk med arman og lage oppbrakte lyda. Og æ som syns han1 virka som en sympatisk fyr og alt.

Og det e så jævlig deilig å vite at den her personen skal gjenomføre studentdemokratidelen av fusjonsprosessen, siden han jo tydeligvis e flink å samarbeide og være imøtekommanes. Og at han skal være Tromsøstudentans ansikt utad i ett helt år (med mindre han innføre nye regla om at studentstyreledera kan sitte på livstid, man vet jo aldri), for en fin tanke. Så godt å vite at æ skal representeres av noen æ virkelig kan respektere på alle måta og områda. Takke mæ til menn som hete Øyvind (♥).

og noen sa «heldigvis bryr æ mæ ikke om studentpolitikk» og jo, det e et poeng, heldigvis e det irrelevant i den store sammenhengen; dessuten e studentpolitikk ganske lik over hele den politiske linja, så det e ikke som om det e der problemet ligg. Og ja, det va fullt lovlig og sjøl om det e seriøse drittsekktendensa i det hele, så e det fortsatt ingenting du kan sette fingeren på, plettfri vandel på hele gjengen. Men fy faen allikavel. Det e et prinsipielt fy faen, liksom. Ordentlige menneska gjør ikke ting på den måten. Dessuten e æ litt bitter fordi æ skreiv i Ab Via at æ håpa det nye studentstyret skulle bli like fint som det nuværanes, og det blei det jo ikke. Sukk.

1æ tenkte æ skulle være snill og ikke nevne den nye studentstyrelederen ved navn, fordi æ ikke egentlig har et behov for å dukke opp om noen skulle komme til å google han eller nokka. Men det finnes en viss sjanse for at æ kommer til å innføre Sleazyslu som Ab Via-navn, med mindre æ kommer på nokka enda bedre og mer dekkanes. (dessuten må det jo finnes ample opportunity til stygge ting som ligne på navnet Andreas? Æ har tross alt en hel sommer til å fundere på det.)

2 thoughts on “Studentpolitikk til massan. HIPP HIPP FYFAEN!

 1. Demokrati
  Kjære Siri. Du kan takke alle mulige makter for at du ikke begynte i partipolitikken, hvertfall ikke så aktivt at du begynte å skjønne ka partipolitikk EGENTLIG e. For d e alt anna enn democracy and that kind of things.
  D e bare spell og fskap. Hilsen ho Silje i øst

  • Re: Demokrati
   Det e så dårlig gjort at det skal være sånn – og den der følelsen man sitt igjen med av «men du kan jo ikke forvente at folk skal gjøre som dem burde, bare fordi du syns det e dårlig gjort at ting blir umoralsk», som om det e helt naturlig at det e naivt å syns at ting burde gjøres ordentlig. Æ tror nok æ hadde vært en dårlig politiker på alle områda, det e kanskje like greit at æ slapp unna akkurat den ekstra frustrasjonen.
   (æ får virkelig ikke sagt det æ vil si i dag, føles det som, æ skylde på det om det her e usammenhenganes og rart)

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s