ja, du e tjukk og feit og ser ekkel ut. [va det slemt?]

Sukk. Æ sitt på Kaffe&Lars igjen, fordi æ hadde lyst (grunn god nok til det meste når man har sommerferie:D). Og fikk et plutselig behov for å medele at det æ hate mest her i verden, aller alle mest av alt, e jente som insistere på å kommentere bilda av sæsjøl med ting som «ja, der va æ jo pen» eller «å gud, oksenakke/se den svære rumpa/de dobbelthakan/» og gudan vet ka. Det e ikke alle vinkla som e like kledelig, og du kommer aldri til å se like pen ut på alle bildan av dæ, og det e så jævlig bortkasta å klage, fordi alt det gjør e at vennan dine føle sæ pressa til å si «Næhæhei, du e så fin så, atte!» og seriøst, når komplimenta kommer fordi du e bæsate kan dem umulig bety like mye? (Dessuten får æ ikke nokka lyst til å fortelle noen at dem e pen eller ser bra ut, når sannsynligheta for at dem kommer til å svare «Nei, æsj! Se den store store feilen i huden min, se den stygge skjorta, se ett eller anna som bare æ sjøl legg merke til» e overveldanes)

(forøvrig har æ litt lyst til å gå i en klesbutikk og prøve ett eller anna og spørre tilfeldig forbipasseranes «Ser æ feit ut i det her?», men det e kanskje bare fordi æ e slem og vet at folk har en sperre for å faktisk tilkjennegi at noen (les: mæææææ!) e feit. Sånn som når æ til linja «ja, men æ e høyere enn dæ» (om spritkonsum og kor mye som skulle til) svarte «Ja, men det æ mangle i høyden tar æ igjen i bredden» og kunne se at den andre personen hadde en indre konflikt av typen «Man skal ikke le av vekta til folk. Men ho sa det sjøl. Men det e upassanes. Men det va ho som starta.»)

Dessuten e det helt utrolig jævlig kor skummelt det e med folk som har et standardansiktsuttrykk for kordan dem ser ut når noen tar bilde av dem. Særlig når det e varianta av «se kor stort æ kan åpne munnen min!» (en fyllegreie æ virkelig aldri kommer til å skjønne)

Æ mene, så lenge æ ikke tenke på det, like æ jente, men det øyeblikket æ begynne å kontemplere alle de her greian dem gjør, så blir æ litt satt ut av kor slitsomt det må være å være en sånn gjennomsnittsjente. (og æ lure stadig på koffor æ unngikk alle de der greian? Ka i all verden va det i oppveksten min som fikk mæ til å ignorere alle de vanlige «probleman»? Og nei, æ tror ikke det e positivt at hele mitt sjølbilde heng fast i intellektet mitt, men æ tror det e å foretrekke, i stedet for muligheten til å bryte ut med ting som «Å NEI, æ glemte å barbere leggan mine i dag!» I hvertfall for min del. (æ prøve fortsatt å huske katti æ sist barberte leggan mine, æ. Æ tror det begynne å bli snakk om år, faktisk))

La mæ si, i motsetning til det som sies i den beste filmen noensinne (så definitivt Clueless): «So okay, I don’t want to be a traitor to my generation and all but I don’t get how guys dress today. I mean, come on, it looks like they just fell out of bed and put on some baggy pants and take their greasy hair – ew – and cover it up with a backwards cap and like, we’re expected to swoon? I don’t think so.» Takke mæ til gutta/menn/folk som tar på sæ det som ligg nærmest og lukte reint i stedet for jente som står opp kvart på fem fordi dem skal være på skolen kvart på åtte og treng to tima (++, all den tid æ antar frokost va for feiginga) på å se ordentlig ut.

Det va egentlig ikke det æ skulle si i det hele tatt. Men jente altså, fascineranes og skremmanes uforståelig! Og egentlig skulle æ ikke si nokka som helst bortsett fra at æ har bursdag i morra (jippi!) og at æ har fantastiske venna (dobbeljippi!) og at æ plutselig har penga (trippeljippi!) og at æ har semi-hemmelige plana (enda mer jippi!). Og greier. Æ hadde strengt tatt ikke så mye å si i dag. Hei!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s